• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kicia jak sie czujesz i kiedy zabieg planuja?
Nic nie wiem i jestem wkurzona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:trzymaja mnie tak w niepewnosci i nic nie moge zaplanowac:wściekła/y::wściekła/y:
We srode mam wizyte ginekologiczna w szpitalu wlasnie pod wzgledem ewentualnej operacji, jesli chirurg do tego czasu nie zadzwoni to sobie tam podejde.

Kaso sluz w ciazy jest calkowicie normalny, jedne go maja wiecej, inne mniej, ale jest. Ja nie lubie wkladek wiec byly dni co 6 razy zmienialam majty:tak:

reklama
To kochanie ja powiem na chirurgii, ze takie przetrzymywanie jest niehumanitarne. Niech choc wyznacza date, bo nadal bede sie martwic, ale przynajmniej czas bedzie plynal.

Elka szkoda :( sprobuj moze zbadac sobie progesteron w 22dc, bo to plamienie nie jest calkiem normalne:(

Gatto 3mam kciuki zeby wkoncu podjeli jakas decyzje...

Elka szkoda:(((

Gin mi odpisala,mam przyjsc po recepte na dupka,stwierdzila ze jak ma mnie to dodatkowo uspokoic to tym lepiej. Kazala nie panikowac z tempkka bo ponoc wahania mam w normie...
Probuje sie z nia dogadac ze zostawi mi recepte w recepcji bo ona jest dzis do 13 tylko a ja pracuje do 16...

Edit
Gin zostawi recepte,tak wiec dzis dupka bede juz miec

Ostatnia edycja:
dziewczyny ja juz nie mam sily normalnie... te moje zaparcia sa koszmarne, boli mnie caly brzuch lacznie z nerkami... wczorajszej nocy znow sie powtorzyly, a przeciez trzymam diete, jem malymi porcjami, nie pije kawy... ze slodyczy kupilam landrynki i tak sobie ciuciam... nie wiem chyba pojde do doktorka i poprosze o jakies zlecenie na lewatywy co drugi dzien, albo co...

reklama
Kurcze Myszka wiem co przezywasz...mialam to samo i mnie pomagalo tylko mleko wlasciwie i jogurty pitne, ale ty chyba nie mozesz....Mnie to na szczescie po jakichs 2 tyg przeszlo, wiec moze u ciebie tez bedzie chwilowe:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry