• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nanu problem w tym, ze nie moge jesc surowizny ani pic mleka... a musli to az wychodze z kuchni jak mlody je, bo by mi jezyk do dooopy uciekl.

Kicia musze przetestowac jogurt czy mnie atak zlapie, jak nie to moze bede mogla pic... poki co ratuje sie jak moge kefirem, ale marnie nam to idzie

normalnie zalamka

mam -1kg poki co od ostatniej wizyty, a jeszcze 9 dni...

Ostatnia edycja:
reklama
Elka tulę.... u mnie też dzisiaj @ przyszła... tak więc startujemy z nocymi cyklami! Moze uda nam się zajść w tym samym cyklu? :-)

Myszko współczuję zaparć... ja miałam pod koniec straszne od leżenia w szpitalu.... Mi pomagała jogurt jedzony z suszonymi śliwami. I wszytko to co wywołuję biegunkę... Też aż skręcałam się z bólu i nawet czopki glicerynowe mi nie pomagały tak się zatkałam...

z Sara bylo to samo, tyle ze wtedy moglam jesc jablka na tony i pic soki...

no to sie pouzalam nad soba

a jutro zaczyna mi sie szkola... eM juz sie smieje, ze naszykuje mi walizeczke z jedzonkiem, bo ja co godzinke cos jem... gadzina

Marta-I oj to znowu nici z wizyty? szkoda zwierzaczka.:-(a ja mam wizyte w czwartek czyli po Tobie na pewno Twój Maluch juz megaduży jest chłopak;-)

Kaso mój zwierzak to się chyba nawet nie spodziewa że ma jechać do lekarza :) nie wygląda jakby mu coś dolegało i zachowuje się normalnie. Z pewnością nie cierpi. O 16 zadzwonię i zobaczę kto jest i ewentualnie kiedy będzie moja pani Kasia.

Hej dziewczyny. Ja straciłam ciążę w 8 tygodniu. Miałam zabieg 27 czerwca.

Ostatnią miesiączkę miałam 10 sierpnia!

Nie myślałam, że tak szybko się uda, psychicznie jestem gotowa, ale fizycznie obawiam się czy mój organizm jest już gotowy.

Odebrałam dziś wyniki. Progesteron 39; Beta 566.

Obawiam się, że beta jest ciut przy niska. Mam co prawda zazwyczaj długie cykle, ale i tak się obawiam. Według miesiączki to 6 tydzień.

Proszę dajcie znać jak było z waszą betą. Czy ktoś miał taką niziutką?

Hej demonique

Wydaje mi sie ze najlepiej bedzie jak udasz sie do gina!
Ja nie robilam bety w tej ciazy,stwierdzilam ze nie ma sensu...
Najlepiej isc do gin,zajrzy i najlepiej oceni co i jak... jakie endometrium,pecherzyk,czy juz widac zarodek.... czy nie trzeba wspomoc... ja za namowa dziewczyn lece dzis do gin po recepte na dupka,w sumie danutaski ma racje:nie zaszkodzi a moze pomoc...

3mam kciuki!

Hej dziewczyny. Ja straciłam ciążę w 8 tygodniu. Miałam zabieg 27 czerwca.

Ostatnią miesiączkę miałam 10 sierpnia!

Nie myślałam, że tak szybko się uda, psychicznie jestem gotowa, ale fizycznie obawiam się czy mój organizm jest już gotowy.

Odebrałam dziś wyniki. Progesteron 39; Beta 566.

Obawiam się, że beta jest ciut przy niska. Mam co prawda zazwyczaj długie cykle, ale i tak się obawiam. Według miesiączki to 6 tydzień.

Proszę dajcie znać jak było z waszą betą. Czy ktoś miał taką niziutką?
Gratuluje!! Ja tam nie widze nic zlego w twojej becie, miesci sie doskonale w normie!!

reklama
demonigue gratulacje! nie bardzo znam się na betkach bo nigdy nie badałam.Ale skoro dziewczyny mówią, że jest ok to z pewnością tak jest :)
dzwoniłam do przychodni i niestety nasz pani wet ma cały tydzień urlop :( znalazłam inną przychodnię,blisko domku więc jutro się wybiorę ze zwierzem bo czekać kolejny tydzień mi się nie uśmiecha. Zadzwoniła dzisiaj moja szwagierka (ta co ją ,,uwielbiam'') z pytaniem czy może u nas przenocować. Cóż miałam powiedzieć? zgodziłam się ale szczęśliwa nie jestem. Mam nadzieję,że to tylko jedna noc bo więcej nie wytrzymam.
Wrąbałam dzisiaj tortille- brat zadzwonił po coś tam i wspomniał że idzie po kebaba i jak chcę może mi przynieść. Nie umiałam się oprzeć,była pyszna. Bardzo dawno nie jadłam. Mężowi na obiad piekę w woreczku karkówkę z warzywami, mam nadzieję że będzie dobra bo pierwszy raz robię.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry