• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczynki witam dopiero wróciłam z M od babci ,ale naprodukowałyście :-)
weekend spędziłam super , byłam u siostry i babci pobawiłam się z dzieciakami super było.
Życzę miłego popołudnia:-)

reklama
Witam i pozdrawiam Was wszystkie.
Staram się was poczytywać ale nie zawsze udaje mi się na bieżąco. Za to nie mam jakoś weny do pisania zwłaszcza że piszę z telefonu a on strasznie zamula.
Współczuję Myszko problemów. Mi pomagały takie ziółka o nazwie Ispagul. Nie wiem czy u was takie coś można kupić. To są łupiny nasienne babki jajowej. Zjada się to rozpuszczone w napoju. Naprawdę działają super. Na opakowaniu jest napisane że w ciąży można stosować jak nie pomaga dieta.

Demoniqe w becie nie jest ważna sama wartość, tylko jej przyrost. Aby ocenić betę czy jest prawidłowa, trzeba powtórzyć badanie po ok 48h i przyrost powinien wynosić przynajmniej 66%. Na USG bym jeszcze nie szła, ponieważ z tego co wiem, pęcherzyk widać przy becie powyżej 1000. Na Twoim miejscu, sprawdziłabym betę, czy jest prawidłowy przyrost.

Hejka

Demoniqe witaj
[*] dla Twojego Aniolka, gratuluje kolejnej ciazy zaciskam kciuki zeby wszystko bylo oki:tak:

Kochane postanowilam olac mierzenie tempki i testy owu za bardzo mnie to nakreca:zawstydzona/y:ale to co udalo mi sie zaobserwowac to moje;-)zamierzam wykorzystywac mojego J na spontanie bez presji i nacisku zobaczymy moze przeprosze sie z termometrem narazie daje sobie wolne;-)

Elka

może to i dobre posunięcie.... ja się też nad tym zastanawiałam tyle że nie zdążyłam przestać bo się udało.... ale po tych jazdach co miałam w okolicach owu, co się na S wściekałam i wogóle.... wtedy też miałam dość i chciałam przestać....

w każdym razie 3mam mocno kciuki!!!

Nanu mysle ze tak bedzie lepiej dla mojej psychiki, poobserwuje sluz mysle ze to mi pomoze a dalej niech sie dzieje wola nieba, troche teskni mi sie za przytulankami takimi beztroskimi dla samej bliskosci a w ostatnim czasie przybieralo to troche inny obraz i troche mi wstyd za to no nic pozyjemy zobaczymy pewno trudno mi bedzie odzwyczaic sie od siegania po termometr po przebudzeniu;-)

reklama
Cześć;
ja dzis miałam zabiegany dzień, a w przerwach wzywało wielkie ucho :baffled: no ale nic to.

Myszka a suszone śliwki i winogrona możesz? Współczuję strasznie dolegliwości.

Nanu super, że udało ci się załatwić receptę.

Dominique gratuluję ciąży! Bądź dobrej myśli.

Ewcik bądź dzielna i cierpliwa, @ przyjdzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry