• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Czesc dziewczynki z rana przy kawusi :-)

Martoos nie ma sie co spieszyc, najwazniejsze jest dojsc do siebie:*

Nanu, Karo trzeba byc dobrej mysli stres ani nie pomoze, ani nic nie zmieni. Moze jedynie zaszkodzic.

Czas cos zjesc :-)

O dziwo Myszko mam w tej ciazy przeczucie ze sie uda:) nie oznacza to,ze sie nie boje! Boje cholernie,ale wierze,ze koniec bedzie szczesliwy:)

A wogole musze juz maskowac brzuch! To jest nie do uwierzenia! Przy ostatniej ciazy wywalilo mi brzuch ok 7 tyg,myslalam ze to szybko.... ale teraz? 5ty?! Szok! Moj S sie smieje ze nic sie nie ukryje :)

Musze naprawde kombinowac zeby w pracy sie nie polapali (wie tylko moj szef i kilka blizszych mi osob). Ehh...

Zrobie Wam fotke po pracy...

Nanu pamietaj, ze jestesmy w zasadzie tuz po porodach... miesnie nie mialy czasu wrocic do stanu z przed. Normalne ja tez mam brzuch jak sasiadka w polowie 5 miesiaca ;-) a co tam :-D

DSC_0070.jpg

Ostatnia edycja:
Nanu ja też mam brzuch wywalony i póki co ukrywam, czekam do następnej wizyty w przyszłym tyg i wtedy już nie zamierzam sie ukrywać, no i kupiłam sobie spodnie ciążowe

demoniqe gratulacje, i trzymam mocno &&&&&&

Danutaski pokój super, róż to nie mój kolor ale i tak mi się podoba

Boli mnie to cholerne gardło i przez to głupi strach się pojawia, do tego leci 9 tydz a wtedy o tym czasie już wszystko było jasne, wiem że teraz będzie wszystko dobrze po prostu musi być no ale wiadomo , głupoty trzeba wybić z głowy. Do tego w czw robimy ognisko dla przedszkolaków u mnie na łące więc muszę trochę teren przyszykować a akurat teraz to przeziębienie się przywlekło

reklama
Hejka Laseczki witam sie w standardzie z kawa w duecie;-)
Myszko piekny wielorybek tylko pokasanie wstretne Nanu no kto by pomyslal, dupek a taki pozyteczny;-)fajnie spokojniejsza bedziesz to lepiej dla wszystkich:tak:Lenka bedzie dobrze musi byc strach byl jest i bedzie z czasem moze tylko byc poprostu ciut mniej straszny;-)przede wszystkim zdrowia zycze :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry