• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Gatto, Zapominajka, Kaso poprosimy zdjęcia brzuszków :) Lenka już obiecała więc czekamy

Ja zaraz suszę włosy i śmigam ze zwierzem do wetka, trzymajcie kciuki żeby to był jakiś niegroźny ropień i dało się go antybiotykiem wyleczyć. Boję się, że to jednak coś poważnego :-(

Hej
A ktoras z was chodzi moze na nfz do gina? Jak jest z badaniami? Ja chodze prywatnie ale wlasnie zapisalam sie dodatkowo na nfz na 25go... moze uda sie jakies badania nieodplatnie zrobic.... znow mega pakiet na poczatek i jakies 300 do wydania... (morfologia,mocz ogolny,glukoza,crp,wr,hbs,hcv,hiv,tsh,toxo igg,toxo igm,cytomegalia igg,cytomegalia igm)...

Nanu ja chodze ale nie sadze, ze jest tak samo jak w PL;-) W kazdym razie wykorzystaj, bo chyba badania sa bezplatne, to zawsze cos zaoszczedzilabys:tak:

Ja musze dopiero zrobic brzucha:) moze jutro rano, bo bedzie 17 tc.

Nanu z tego co kojarzę sporo tych badań można zrobić na nfz, jak pójdziesz na wizytę to zapytaj. Koszty są duże a skoro można za darmo to czemu nie skorzystać. Człowiek płaci takie składki że szok
Wróciliśmy od weta, Edek jest po zabiegu. Okazało się,że to ropień. Pani doktor ogoliła szyjkę, nacięła i wydusiła morze ropy. Aż mnie zemdliło i musiałam wyjść. Dostał zastrzyk p/bólowe, p/zapalne i antybiotyk. Teraz zrobiłam mu posłanie obok klatki ale jak na złość walczy żeby wejść w sianko. Póki co mu nie pozwalam niech mu się zagoi troszkę żeby nie zapaprał. Jeszcze przez kilka dni będziemy chodzić na zastrzyk ale trafiliśmy na fajną panią weterynarz i najważniejsze blisko domu. Jakby miałam jeździć codziennie na zastrzyk 40minut w jedną stronę to bym się pochlastała. Ale bym jeździła...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry