• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszka ale masz brzuszka ciążowego! :-D ja miałam takiego jakoś w 25 tygodniu :-p ale teraz jeśli uda mi się zajść szybciej mnie wywali bo brzuch już nie ten sam :-) Tak jak piszesz... świeżo po porodzie mięśnie już tak dobrze nie trzymają macicy :tak:

Nanu
musi być dobrze :* Trzymam kciuki! Ja całą ciąże łykałam dupka, ale ważne że finał był szczęśliwy i tobie również tego życzę z całego serca! No i czekam na zdjęcia brzucha! :-D

Matocha tulę cię bardzo mocno... mam nadzieję że nie będziesz musiała przeżywać tego po raz 3... i tym razem donosisz i urodzisz ślicznego bobaska! A teraz daj sobie może czas na zabliźnienie się ran... to wszytko jest jeszcze bardzo świeże....

Karo trzymam kciuki za wizytę i zapalam
[*] dla twojego małego aniołka... Tym razem musi być dobrze :*

Demoniqe po pierwsze gratuluję ciąży!! :-D I również zapalam
[*] za twojego małego aniołka...

Elka
myślę ze to dobra decyzja! Mi właśnie w takim cyklu w którym olałam całe to mierzenie, badanie itp zaciążyłam! Czasem dużo jest w naszych głowach i potrzebujemy troszkę odsapnąć by się odblokować! Mam nadzieję ze uda nam się w następnym cyklu! :*

Ewcik tak jak Myszka mówi... może idź do gina jak to ma ciebie uspokoić... to dopiero dwa miesiące od straty... @ ma jeszcze czas...

Zapominajka oj współczuję tego ucha... ja niedawno miałam... boli jak cholera :baffled:

Kobietka widzę ze miło spędziłaś czas! :-) wiesz już czy ten ślepy strzał coś przyniesie? :-D

Lenka aj.... jesień za oknem i wszyscy zaczynają chorować... :baffled: Ja ciuchy ciążowe już mam przyszykowane tylko ciąży brak :-D

U mnie tempka spadła... brzuch boli i zaczyna się @... kurcze... w najlepszym wypadku dzisiaj jest 9dcpo... piszę w NAJLEPSZYM bo skok był pare dni później... :no: No nic... zaczynamy starania od nowa.

reklama
No to macie mojego brzucha sprzed chwili,tez z rana...

Załączniki

• IMAG1416.jpg
    IMAG1416.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Melduję się porannie, u nas nic się nie dzieje i coś mam czuja, że naszej córci podoba się u mamy w brzusiu i nie prędko będzie chciała wyjść. Ja już dosłownie "czekam" na początek porodu, jakbym mogła to już bym zawiozła sobie torbe do szpitala żeby tam gotowa na mnie czekała :-D

Myszko dziękuję za rady, przybornik już zamontowany a karuzela przestawiona - i nie przepraszaj mnie za takie rzeczy bo to cenne rady - błędy popełnia każdy świeży rodzic, ale można minimalizować ich ilość :tak:
Fifka owu mogla być 17dc (nie zawsze musi być potężny skok zaraz po owu), nie masz testu owu w tym cyklu więc nie wiesz na pewno kiedy była!
Nanulika dobrze że masz dupka teraz na pewno tempka będzie się pięknie trzymać w górze!

cześć dziewczynki,
myszko brzuszek niesamowity :) jest się czym pochwalić. Ja może popołudniu wrzucę jakąś fotkę ale nie mam tak pokaźnego jak Ty :)
U nas dzisiaj znowu piękna pogoda,aż chce się żyć. Szwagierka przyjechała i oczywiście nie dostała akademika. Mało tego przyszła nocować z koleżanką o 2 w nocy!! Chichrały się nie wiem jak długo bo ok 4 zasnęłam. Teraz śpią ale chyba zaraz obudzę a co,zemsta będzie słodka.

Danu tak by się zgadzało z objawów (np. bólu jajnika) ale dziwne że tempka nawet o stopień nie podskoczyła... no nic... na razie nie mam testów więc nigdy sie nie dowiem... Ten cykl i tak uznałam za stracony z powodu małej liczby przytulanek więc ciesze się ze @ przyszła bo możemy zacząć od nowa!

A to mała pannica się nie śpieszy! :-D Choć moze tak być że poród zacznie się w każdej chwili! ja dwie godziny przed odejściem wód płodowych i przed skurczami siedziałam sobie z koleżankami i niczego się nie spodziewałam :-D One wyszły i zaraz potem zaczął się poród :-p

Nanu
to to bijesz rekordy! :szok: a to dopiero 5 tydzień... faktycznie długo nie pochowasz brzuszka! :-D

Dzień dobry;
piękne brzuszki mi tu mignęły :-D już maluszki zaczynają się pokazywać:-D.

U mnie dziś zapowiada się piękna pogoda i dzień pełen roboty. A tak mi się nic nie chce.

Myszko Nanu brzuszki fajne tak to jest że jedne kobitki maja predyzspozycje do szybko pokazującego sie w ciązy brzuszka a inne pod koniec dopiero muszą kupować ciązowe ubranka.:tak:
Nanu super zę masz dupka ;-)
Myszko mi pomagał na zaparcia ....popcorn po prostu prazyłam go sobie w domku cześc dawałam rodzince czesc sobie tylko że Ty chyba nie mozesz go jesc pewnie.Przykro mi ze Cie to meczy:-(

Demonique ja takie mam zadnie jak Danutaski liczy sie przyrost bety. Bedzie dobrze gratuluje II kreseczek i wspólczuje straty.
dziewczyny -Staraczki nie martwcie sie że sie nie udaje w końcu sie uda wierzcie mi czasem dobrze jest odpuścić troszke i skupić uwagę na czymś innym.powodzenia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry