Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w rozm. 38 i pasuja... cholera nie lubie bialych spodni ale darowanemu koniowi nie bede zagladac w zeby ;-) w sumie raz noszone, nie zniszczone... takie jak w latach '90 byly modne gumki. eM sie zachwyca, ze sexy... oby do srody do wizyty moze jednak sie skusi na jakis seksik

komiczny widok, najpierw sie zataczala jak pijana a potem sie przewracala (ale o wozku nie chciala slyszec)
a ze wstaniem to juz w ogole bylo zabawnie doopcia ciezsza od glowy
i co ja podnosila to bach i znow poleciala
eM ja w koncu na sile wsadzil w wozek, bo bez protestow sie nie obylo;-)... no i usnela na siedzaco 

a na pytanie co robi? odpowiedziala ze zdziwieniem...baby
jest rozkoszna po prostu, rozumie jak mowie do niej po polsku, eM po niemiecku, a jak sie zagalopujemy to i angielski... reaguje poprawnie stad wiem, ze rozumie co sie do niej mowi.

a teraz herbatka z miodkiem na dobranoc (wody nie dam rady pic), a tak to i mnie wzmocni przy okazji...bo wszyscy wokol kaszlacy, kichajacy i smarkajacy... tylko ja jedna sie trzymam