• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Magda Mala Ksiezniczka to corcia sasiadow, u nich w religii generalnie dziewczynki sa na szarym koncu...

Gatto staram sie jak moge powstrzymac, ale... serce peka jak sie patrzy.

Dostalam pierwsze w zyciu ciazowe spodnie:confused2: w rozm. 38 i pasuja... cholera nie lubie bialych spodni ale darowanemu koniowi nie bede zagladac w zeby ;-) w sumie raz noszone, nie zniszczone... takie jak w latach '90 byly modne gumki. eM sie zachwyca, ze sexy... oby do srody do wizyty moze jednak sie skusi na jakis seksik:zawstydzona/y::-p

Bylismy na miescie Mala cala droge chodzila, pod koniec juz byla taka zmeczona, ze nie miala sily chodzic:laugh2: komiczny widok, najpierw sie zataczala jak pijana a potem sie przewracala (ale o wozku nie chciala slyszec) :-D a ze wstaniem to juz w ogole bylo zabawnie doopcia ciezsza od glowy :-D i co ja podnosila to bach i znow poleciala :-D eM ja w koncu na sile wsadzil w wozek, bo bez protestow sie nie obylo;-)... no i usnela na siedzaco :-D
Wykapana, naoliwiona, wybawiona stwierdzila, ze czas do domciu.

Dziewczynki zlitujcie sie nad Nanu i niech no ktora przejmie tego berka od niej ;-) ile bedzie latac... juz sie zali, ze zmeczona i sily nie ma ;-) :-D

Danutaski pewnie na porodowce, to drugi dzien po czopie ;-)

Ostatnia edycja:
Aj, ciężka sprawa Myszko. Z jednej strony to dobrze, że Wy staracie się jej pomóc i jakoś to wszystko ogarnąć, ale z drugiej to jej rodzice powinni być rodzicami! Szkoda mi takich dzieci.

No właśnie Nanu coś się żaliła, że zmęczona i senna.

Fluidki lecą ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
więc do roboty kochane.

Myszka pocieszna ta wasza sąsiadeczka. Szkoda, że ci rodzice tak ją traktują:-(

Ja zmykam spać.

Jest bystra szybko sie uczy i mam nadzieje szybko sie odseparuje od rodzinki... a poki co dajemy jej chwile dziecinstwa na ile mozemy. Dzis glaskala brzusia :-D a na pytanie co robi? odpowiedziala ze zdziwieniem...baby :-D jest rozkoszna po prostu, rozumie jak mowie do niej po polsku, eM po niemiecku, a jak sie zagalopujemy to i angielski... reaguje poprawnie stad wiem, ze rozumie co sie do niej mowi.
Magda my nie jestesmy w stanie zrozumiec muzulmanow i ich zajoba na punkcie religii...

No to juz wiem skad to zmeczenie...
Zabierac mi tego berka,ale juz! Ja pracowac musze,funkcjonowac jakos...:)
Wlasnie sie przebudzilam i wiecie co?
.
.
.
.
.
.
.
.
.

...ide spac dalej... CU at 5! :)

dziewczynki kochane:-) nie wiem co az tak rewelacyjnie dziala... ale juz bylam dzis dwa razy z udana wizyta u Wuja Czesia:confused2::sorry:
sorry ale musialam sie pochwalic:rofl2: a teraz herbatka z miodkiem na dobranoc (wody nie dam rady pic), a tak to i mnie wzmocni przy okazji...bo wszyscy wokol kaszlacy, kichajacy i smarkajacy... tylko ja jedna sie trzymam:cool:

no nic trzeba leciec do lozeczka, bo poduszka wzywa ;-)

spokojnej nocki i udanych boboseksow ;-)

reklama
Myszka super gratulacje ;-) ja dzisiaj też zaliczyłam udaną wizytę, chociaż tę jedną. Pamiętaj że herbatka z miodem koniecznie wystudzona, w temperaturze ciała mniej więcej i dopiero do takiej dodaj miód. Też zmykam spać bo pęcherz daje popalić i już zmęczona jestem. Świnek w świetnej formie. Spaliśmy razem na kanapie pod kocykiem prawie godzinkę :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry