• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry wszystkim!

Nanu - Nie narzekać, nie bać się i wierzyć, że będzie dobrze. Wszystkie e-ciotki trzymają kciuki - pamiętaj! A ukochaniec podchodzi racjonalnie i się Tobą opiekuje, dlatego tak to tłumaczy. Dla niego to też nie jest proste. Razem dacie radę i będzie piękny Bobas :) A no i jak kobieta śpi dużo w ciąży, to najczęściej dziecko jest spokojne. Sprawdziłam tę teorię na kilku koleżankach!

Gatto - Moja kumpela smarowała brzuś taką oliwką dla dzieci i żadnych rozstępów nie ma :)

Kaso - Trzeba skontrolować, ale &&& są :) Będzie dobrze, zobaczysz.

reklama
Gatto mi pomaga smarowanie oliwką. Kupiłam w rossmanie taką przeciw rozstępom, zwykła bezmarkowa. Najchętniej smaruję jeszcze pod prysznicem,na mokrą skórę. Zastosowana w ten sposób na dłużej zatrzymuje wilgotność skóry. Chociaż widzę że teraz już w ciągu dnia też muszę po nią sięgać bo skóra coraz częściej swędzi.
Na temat półpaśca się nie wypowiadam bo się nie znam. Wiem, że jako dziecko przechodziłam ospę a poza tym jestem ciemna masa.
Kaso trzeba być dobrej myśli, &&&&&&&&&&&&&& za wizytę

Mi już spanie w ciągu dnia przeszło. Ale za to kładę się ok 22 i śpię do 7:20. Z tym, że w nocy wstaję kilka razy na sikanie zwłaszcza teraz z tym chorym pęcherzem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry