• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nanu w srode mam wizyte to zobaczymy co gin powie, czy to u niego... czy gdzies musze isc. Znowu mnie pokluja gdzie sie tylko da... i pewnie na dzien dobry dostane kubek do celowania... no i ciekawe co powiedza na spadek wagi...

reklama
GRATULACJE DLA DANUTASKI !!!!
mam nadzieje że wszystkie wyniki beda ok :happy:&&&&&

Magda nie martw sie tutaj mamy specjalistki od obserwacji cyklu i na pewno wyczaja Twoja owulkę:-D
PO wizycie odczucia spoko, Dzidzik wg lekarza na tą chwilę rozwija sie dobrze. Wiek ciązy odpowiada temu wg OM mniej wiecej waży 140g 10 cm.Płeć ciezka do jednoznacznego stwierdzenia ale wyglada nam to na dziewczynkę chyba że pod pępowinka coś sie chowa hehehe. Lekarz nie chcial potwierdzic powiedzial że bedzie widoczna za miesiac czyli nastepna wizyta 18 października. Troszke sie zmartwilam bo odstawiamy duphaston lekarz zaczął coś bełkotać że na tym etapie i tak nie pomoże już i co ma byc to bedzie......:confused2:i że teraz tworza sie szybko miesnie itd wiec powoli wycofujemy sie z brania tego leku bo może powododwac słabe napięcie mięśniowe hmm pierwsze słysze. Maluch ma długie nogi ale to mnie nie dziwi mój mąż ma jedyne 2 metry wiec może odziedziczyło po nim :-D Na dodatkek boli mnie gardło mała tez chora ech.... sorki rozpisałam sie.Nadrabiam zaległosci w czytaniu, milego dnia.

Kaso - Lekarz ma rację. Moja kumpela leżała 4 razy w szpitalu w czasie ciąży i szpikowali ją Nospą, dupkiem itp i teraz 8miesięczne dziecko musi chodzić na rehabilitację i do logopedy. Ma słabe napięcie mięśniowe i się nawet przekręcić nie może.
Pięknie rośnie, wszystko jest ok - nie martw się,tylko rozkoszuj stanem ciężarnej kobiety :)

Kaso fajnie ze wizytka udana, a plec... jak na 15tc to i tak sporo juz obejrzeliscie ;-)
Moja sasiadka konczy zaraz 5 miesiac i nadal dzidzia sie nie chce pochwalic tym co tam chowa... maja 4 synow i chlopcy chca siostre ;-)

Myszko, ze spadku wagi to się pewnie ucieszą. Mam wrażenie że giny to jakieś dietetyczne fanatyki czasami:P

No a mi zmienił się opis na suwaku na ten, który budzi najwięcej obaw...

KWASIE FOLIOWY działaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry