• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
cześć dziewczynki,witamy się po połówkowym :)
dzidzia piękna, zdrowa, duża ale nadal płeć owiana tajemnica. Zostają nam tylko przypuszczenia z poprzedniej wizyty. Dzisiaj leżał główką do dołu (to jego ulubiona pozycja) i dupka akurat wypadała pod pępek mamy więc na obrazie mieliśmy tylko czarną plamę. Poza tym udka cały czas ściśnięte.Reszta w normie, wszystkie narządy uwidocznione. Podaję wymiary kluseczki:
BPD 55,27mm 22w5d
HC 197,8mm 21w6d
AC 175,79mm 22w3d
FL 37,16mm 21w5d

EFW 467,96g
EDD 23-01-2013!!

Hej dziewczynki!

Marta gratuluje!! znaczy ciesze sie, ze wszystko ok, bo szczerze mowiac nie mam pojecia czego dotycza te wymiary, ktore podalas. Klusek niezly uparciuszek:-D

Danutaski mega gratulacje!!!!! Teraz to ci sie swiat odwrocil do gory nogami!!! Witaj na swiecie Nina!!!

Myszko faktycznie chyba mialam nie wlaczona opcje mms, nawet nie wiedzialam, ze trzeba cos skonfigurowac:eek:

Gatto specjalnie dla Ciebie :-)

BPD 55,27mm 22w5d- wymiar dwuciemieniowy główki, czyli tak jakby średnica
HC 197,8mm 21w6d- obwód główki
AC 175,79mm 22w3d- obwód brzuszka
FL 37,16mm 21w5d- długość kości udowej

EFW 467,96g-szacowana waga dzidziusia
EDD 23-01-2013!!- przewidywany termin porodu wg usg

Hahaha, dzieki Marta! jakie to skomplikowane jest:eek:

Myszka no wlasnie, zwlaszcza, ze ja mialam telefon z Pl, bo dostalam od siostry i wszystkie parametry sa pod polska siec, a mnie tam tylko nie ma:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry