• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mnie czeka wszystko w nastepny czwartek.Badanie chromosomow i reszta.

Karo - trzymam więc kciuki! chromosomy też mi wzięli ;-) ale na wyniki czeka się 3 tyg. i dzwonią gdyby coś było nie tak.

wiesz Nanu marza mi się takie małe miseczki do zapiekania - po sztuce na głowę... ale nie mogę się zdecydować co do wielkości... ze będą za małe albo za duże...

aaa i wiecie... lekarz powiedział mi że obcas mam za wysoki (6 cm) zdziwił mnie bo podobno to wzmaga ryzyko poronienia i przedwczesnego porodu nawet w tak wczesnym okresie... a ja zawsze myślałam ze chodzi tylko o wygodę... i teraz szukam, muszę kupić płaskie...

miłego wieczoru:-)

reklama
Anila ja wiem, ze zylaki sie robia od obcasow, ze plecy siadaja...ale o poronieniu pierwsze slysze tak jak o przedwczesnym porodzie...
Patrz a Danutaski cala ciaze przeletala w szpilkach... ale najlepiej sluchaj lekarza pewnie wie co mowi;-)

Nanu lepiej wez nospe albo napij sie miety, poza zaparciami walcze tez z nadmiarem gazow... od tego tez miedzy innymi mam bole az po nerki...do wszystkiego dodaje koperek i uzywam duzo ziol, zeby latwiej je wydalic. U mnie sie tylko ze mnie smieja, ze co krok mi sie pruchno sypie z doooopy :-D ale w dni szkoly jednak nie uzywam wspomagacza i co drugi wieczor cierpie...

reklama
Halo halo znowu pierwsza sie melduje:szok:kawusia sie pije sniadanko w planach i do roboty ojjj jak mi sie nie chce dobrze ze chociaz slonko za oknem:-)Mamo Anioleczka Natalki witaj
[*] dla Twojego Aniolka zostan z nami tu jest super!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry