Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z czego te kulki sa zrobione?plastic?

z czego te kulki sa zrobione?plastic?
Sprobuj..zupelna inna roskosz:-)Jezyczek u faceta nie porusza sie w takim rytmie jak wibrator,,,najlepiej kup sobie z tym czyms wystajacym ktory pobusza punkt G:-)
ja polecam wibrator dziewczetaw samotnosci nie uzywalam ale razem z małżem i musze przyznac ze jest ekstra!! oby nie zaczesto
i ja akurat wole bez baterii bo to bzyczenie jakies dziwne uczucie jak dla mnie.....
![]()
a tak a propos róznych gadzetów..to padłam kiedyś w sexshopie ze smiechu jak zobaczylam cos takiego:
![]()
a babka ktora stala tam za lada patrzyla na mnie jak na kretynke jakas

ja mam z plastiku ale mówie ci tak dziadosko wygląda jak jajka niespodzianki
.
jesli mowisz o tej nakladce to wyglada jak pierscien to masakraa próbowaliście ten durex wibrator przyjemność dla obojga. bo moja kumpela mówi że to pic na wode.
kupilam kiedys , mowie a niespodzianke zrobie , urozmaice a tu taka dupa ze szkoda gadac, kompletnie zero jakiegokolwiek odczucia, chyba ze smiechu hahaha
wiec nie wiem, moze cos z nami nie tak hehehehja bym sie bała bawic czymś co juz z wygladu jest dziadowskie..a cholera wie czy to gdzies nie peknie czy cuś..