Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a dobrze odczytywałaś te testy?? dwie kreski to nie jest zawsze pozytywny test owulacyjny.
mnie w ciazy od papierosów momentalnie odrzuciło...a spac mi sie zachcialo gdzies w 5-6tc
muszą byc obie identyczne wtedy jest pozytywny bądż testowa bardziej mocniejsza niz kontrolna.no wiem musi miec odpowiedni kolor ta druga i taki był
No a testa i tak nie bede robiła bo mam wizytę 21 u ginekologa to nawet jak bym była to mi to powie nie lubie patrzeć na 1 kreskę w teście:-(
Nie ma to jak sie samej obserwować !!w końcu znamy swoje ciało
muszą byc obie identyczne wtedy jest pozytywny bądż testowa bardziej mocniejsza niz kontrolna.
Ginekolog moze zobaczyc ciążę koło 4-5 tygodnia. A to chyba za wczesnie będzie?
muszą byc obie identyczne wtedy jest pozytywny bądż testowa bardziej mocniejsza niz kontrolna.
Ginekolog moze zobaczyc ciążę koło 4-5 tygodnia. A to chyba za wczesnie będzie?
niektórzy potrafią rozpoznać po zmianie narządów rodnych itd niekoniecznie przy usg.Co lekarz to inna opinia.Nie zgadzam się . W 4 tygodniu lekarz raczej nie potwierdzi ciąży. W 5 tak -jeśli ma dobry sprzęt. Najlepiej jest pójść koło 6 tyg.
Wczesniej można zrobic bete dla pewności jesli nie ufasz testom.
niektórzy potrafią rozpoznać po zmianie narządów rodnych itd niekoniecznie przy usg.Co lekarz to inna opinia.