reklama

starania się - watpliwości..

Wiesz ja mogę Ci tylko napisać na swoim przykładzie. Jestem w ciąży drugi raz i w obu przypadkach objawy typu mdłości, senność itp. pojawiły się dopiero koło 5-6 tygodnia ciąży. Przed @ czułam tylko ból piersi i brzucha i na 2-3 dni przed @ częściej biegałam sikać.

Było też tak,że nie byłam w ciąży a ponieważ bardzo chciałam być, miałam wszystkie objawy ciążowe o których słyszałam.

No i tak pewnie będzie że sobie je wmawiam bo tak bardzo chcę nawet to sikanie mam ale 0 oznak@a zawsze 2 tyg przed juz sie fatalnie czułam

reklama
Zbinio jeśli @ masz nieregularnie to zrób test za 2-3 dni. Mnie od kawy tez odrzuciło w pierwszej ciąży a teraz piłam chyba do 5 tygodnia. Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Ja mam cykle co 28 dni , więc książkowe i u mnie sprawa była jasna. Testowałam 28 dc i wiedziałam na czym stoję.

No ja po owulacji przeszło 2 tygodnie ale pamiętam ze przy pierwszym własnie miałam tekie objawy no na pewno się nakręcam!!! ale troszkie mnie to dziwi bo ostetnio takie spanie miałam 4 lata temu no i ta kawa
ja zawsze rano kawkę pije a dziś zapachu nie mogłam znieść i od 3 dni po 15 godziny spie z synkiem i to o 12 a i żadnych oznak @

chciałam zaznaczyc, ze ja teraz tez nie miałam zadnych oznak @ (a zawsze mam) mimo, ze sie spozniala to jednak przyszła, jedyne co to tempka spadła. Ja tez czasami tak mam, ze pewnych zapachow nie toleruje jednego dnia a drugiego normalnie. Tak mam czasami ze swoimi perfumami. Ale i tak wydaje mi sie, ze troche za wczesnie n objawy ciąży szczegolnie, ze od 6-12 dni od zaplodnienia moze dojsc do zagniezdzenia zarodka. A pierwsze objawy z tego co czytałam kiedys mogą wystąpic oprócz oczywiscie spozniającej @ wystąpić około 2 tyg, od terminu @ .Oczywiscie są wyjątki,

Pajka moze mialam ciut intensywniejsza jak pilam od 1dc moze zacznij od 3dc i bedzie gitara.. chodzi o to ze jak pilam od 1dc to 6 dni @ a jak od 3dc to max 4-5 dni z czego 4 i 5 to takie plamienia..

ja ogolnie mam bardzo intensywną @, ale krótką i troche sie boje i zastanawialam sie, ze jak zaczne pic od 4 dc to i tak owulka bedzie w dobrym terminie ( o ile bedzie w ogole), ale widze, ze u Ciebie piękny skok ;-)

Zbinio jeśli @ masz nieregularnie to zrób test za 2-3 dni. Mnie od kawy tez odrzuciło w pierwszej ciąży a teraz piłam chyba do 5 tygodnia. Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Ja mam cykle co 28 dni , więc książkowe i u mnie sprawa była jasna. Testowałam 28 dc i wiedziałam na czym stoję.

no własnie jak się ma regularnie to jest ok i mozna sobie wszystko wyliczyć ja nawet z dniami płodnymi mam problem kupiłam testy owulacyjne ale są jakię dziwne bo już miałam niby nie mieć a test pokazywał że mam ?

no własnie jak się ma regularnie to jest ok i mozna sobie wszystko wyliczyć ja nawet z dniami płodnymi mam problem kupiłam testy owulacyjne ale są jakię dziwne bo już miałam niby nie mieć a test pokazywał że mam ?

Niestety ani na testach ani na mierzeniu temperatury się nie znam, więc się nie wypowiadam.

no własnie jak się ma regularnie to jest ok i mozna sobie wszystko wyliczyć ja nawet z dniami płodnymi mam problem kupiłam testy owulacyjne ale są jakię dziwne bo już miałam niby nie mieć a test pokazywał że mam ?[/QUOTE

No a testa i tak nie bede robiła bo mam wizytę 21 u ginekologa to nawet jak bym była to mi to powie nie lubie patrzeć na 1 kreskę w teście:-(

reklama

a dobrze odczytywałaś te testy?? dwie kreski to nie jest zawsze pozytywny test owulacyjny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry