reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Pajka nic sie nie stanie jak zaczniesz od 2dc.. ja w tym cyklu zaczelam od 3dc i jak widac jest juz po owulce bez zadnych spoznien..

Nektarynko mam jeszcze jedno pytanko czy podczas picia tych ziółek podczas @ masz ją mocniejszą? bo czytałam, ze dziewczyny mają przy nich czasami intensywniejsze @ i zastanawiam sie skoro mam @ tyko 3-4 dni to moze poczekam na koniec i wtedy zaczne?

Za 2 albo 6 dni bo mam nieregularną

Wiesz ja mogę Ci tylko napisać na swoim przykładzie. Jestem w ciąży drugi raz i w obu przypadkach objawy typu mdłości, senność itp. pojawiły się dopiero koło 5-6 tygodnia ciąży. Przed @ czułam tylko ból piersi i brzucha i na 2-3 dni przed @ częściej biegałam sikać.

Było też tak,że nie byłam w ciąży a ponieważ bardzo chciałam być, miałam wszystkie objawy ciążowe o których słyszałam.

Pajka nic sie nie stanie jak zaczniesz od 2dc.. ja w tym cyklu zaczelam od 3dc i jak widac jest juz po owulce bez zadnych spoznien..

Lolitko Andziu dziekuje.. ja juz sie wyczerpałam na temat termometrów.. ale jak sie uzywa elektronicznego to najlepiej takiego owulacyjnego.. a rteciowe szczerze ja odlozylam je do lamusa i u mnie bylo tak wykresy elektronicznego roznia sie od wykresow rteciowego.. ale kto jak woli.. mi leiej mierzyc minute nizeli zasnac i jeszcze narobic sobie kuku..

Julitka gratulacje..

Zbinio nakrecasz sie i to strasznie.. ja tez mam teraz takie dni ze okolo 15 łapie mnie sennosc i musze sie polozyc na chwile.. i co mam powiedziec ze juz w ciazy jestem.. a tyle co po owu jestem..

No ja po owulacji przeszło 2 tygodnie ale pamiętam ze przy pierwszym własnie miałam tekie objawy no na pewno się nakręcam!!! ale troszkie mnie to dziwi bo ostetnio takie spanie miałam 4 lata temu no i ta kawa
ja zawsze rano kawkę pije a dziś zapachu nie mogłam znieść i od 3 dni po 15 godziny spie z synkiem i to o 12 a i żadnych oznak @

reklama
Pajka moze mialam ciut intensywniejsza jak pilam od 1dc moze zacznij od 3dc i bedzie gitara.. chodzi o to ze jak pilam od 1dc to 6 dni @ a jak od 3dc to max 4-5 dni z czego 4 i 5 to takie plamienia..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry