sylwia_xxx
w oczekiwaniu na ....
dziewczyny odpiszecie mi odnośnie tych termometrów?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam was! dawno mnie tu nie było! ja w dalszym ciągu w trakcie starań! dziś 20 dc! co miało się stać pewnie już się stało ( lub niekoniecznie) mam mały problem z temp. mierzyłąm cały cykl elektronicznym ale wczoraj tak dla porównania wyciągnełam rtęciowy! kilka razy sprawdzała i dziś rano też - jest różnica cały czas 0,3 kreski! jak myślicie, który jest bardziej wiarygodny? ( posiadam zwykły elektroniczny ) z góry dzięki za odp. pozdrawiam serdecznie
![]()
u mnie było tak, ze roznica pomiedzy el, a rteciowym byla nawet 0.8 st. Ja jestem na rtęciowym bo wydaje mi sie lepszy nawet panie w aptekach polecają rtęciowe bo jak twierdzą te nie oszukują;-)teraz moze dociągnij na elektronicznym do konca cyklu a nowy zacznij z nowym termometremdziękuje ci bardzo! mam zwykły elektroniczny więc przeżucę się na rtęciowy![]()
Oj, ale my jeszcze się nie staraliśmy ;-)narazie tylko szykujemy się do działania i tak trochę z różnych powodów odkładamy to wciąż... ale chcemy koniecznie w tym roku zacząć![]()

witam was! dawno mnie tu nie było! ja w dalszym ciągu w trakcie starań! dziś 20 dc! co miało się stać pewnie już się stało ( lub niekoniecznie) mam mały problem z temp. mierzyłąm cały cykl elektronicznym ale wczoraj tak dla porównania wyciągnełam rtęciowy! kilka razy sprawdzała i dziś rano też - jest różnica cały czas 0,3 kreski! jak myślicie, który jest bardziej wiarygodny? ( posiadam zwykły elektroniczny ) z góry dzięki za odp. pozdrawiam serdecznie
![]()