reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam się późnym wieczorkiem. Wpadłam sie tylko przywitac i juz zmykam niestety. Moja tempka lekko w dół, ale niestety @ nadal nie ma.Jednak mysle, ze za niedługo przyjdzie - koło 2 dni moze bedzie bo widze, ze tempka stopniowo spada :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tez jestem dobrej mysli i trzymam kciuki zeby nastepnym razem sie udało:tak:
Oj, ale my jeszcze się nie staraliśmy ;-)narazie tylko szykujemy się do działania i tak trochę z różnych powodów odkładamy to wciąż... ale chcemy koniecznie w tym roku zacząć :tak:

Wolfheart - no to super, że macie miejsce - w końcu od tego trzeba zacząć:tak:
Powodzenia z bankami - mnie to również czeka, więc...
My w sumie mamy już mieszkanie (też w kredycie), ale chcemy się stąd wynieść :wściekła/y: w miejsce bardziej cywilizowane i bardziej przyjazne wychowywaniu dzieci. No i zależy nam na większym mieszkanku, dopóki jesteśmy piękni i młodzi :-D i mamy jako takie możliwości kredytowe :zawstydzona/y: bo z biegiem lat będzie trudniej zmienić mieszkanie, a kiedyś na pewno byśmy zechcieli je zmienić...

Jak Wam potrzebna porada bankowa to zapraszam:)
Lolitko pozwoliłam sobie wysłać PW :tak:

Badaicka jak minął Pauli pierwszy dzień w przedszkolu???

Z kredytami teraz już nie jest tak łatwo jak kiedyś, niestety.
Nam udało się kupić dom jeszcze przed kryzysem i nikt nam w banku problemów nie robił. Nasi znajomi przegapili dobry moment i teraz warunki są niekorzystne . Mam nadzieję,że szybko wszystko wróci do normy, bo ja też mam nowe plany w sprawie swojego domu.:tak:
Hej,hej,hello Loree'czku.
Paulusia w przedszkolu w porządeczku na szczeście :-D podoba jej się bardzo.:tak:
Czuje się troche oszukana,bo nie miało byc problemów z zostawianiem jej po jakimś czasie do 14.30 a tym czasem ZONK :wściekła/y::wściekła/y:Ale juz byłam na rozmowie z pania dyrektor :wściekła/y:Mam nadzieje,że bedzie ok.
Na razie poszła z checia i usmiechem, zobaczymy jak bedzie dalej, oby tylko lepiej, bo jak zacznie płakać to wymiekne chyba :eek:
Wczoraj sniadanko zjadła ładnie,obiadu prawie wcale :eek: ale najgorzej jest z piciem,bo moja królewna uwielbia herbatki owocowe, a nienawidzi mleka a w przedszkolu póki co, kawa zbozowa, kakao i mleko :-(
Ehh chyba przeżywam to wszystko bardziej niz ona :baffled:

A jak Ty się czujesz "maleńka"?
Jakes dolegliwosci ciażowe doskwierają czy drugi trymestr jest ok?
I co znowu wymyśliłaś z domkiem-heee?
Ty to chyba tak jak ja nie możesz mieć długo nic tak samo-przestawiasz meble, zmieniasz wystrój,kolor scian itd???
Twój M to znosi, bo mój jakos toleruje ale szczesliwy z tego powodu nie jest, choc sama targam meble jak on jest w pracy :tak:

Justynka vel Zajączek przesyła Wszystkim buziaczki i
DŻENI-bardzo jest jej przykro i przytula Cie mocno
Kroptusiu masz mega buziaki i uściski
MARTYNKO I LOLITKO za Was Justys trzyma mocno kciuki
A tak poza tym pisze ze jest OK :-D

KROPECZKO jesteś juz w Polsce? Jak możesz to się odezwij i napisz parę słów
Aaaaaaa i pokasuj swoje wiadomości prywatne tu na forum,bo nie mozna Ci wysłać żadnego info

Ostatnia edycja:
Badaicka dobrze,że tak łatwo poszło. Ja to chyba za rok będę stała pod przedszkolem cały dzień :zawstydzona/y:
Od kilku dni moja córa pyta o przedszkole, ale i tak za późno w tym roku. Nawet wczoraj w sklepie wybrała sobie plecak do przedszkola:-D:-D:-D
Możesz Paulince zostawic jakieś soczki czy herbatki czy musi pic tylko to mleko ? I kawa zbożowa- fuuuj. Niech sobie sami to piją.
Witaminki kupiłaś?

Ja czuję się dobrze, właściwie nie ciążowo. Dziwnie mi z tym, bo tylko brzuszek rosnie a nic innego nie czuję. Poza wieczorami , kiedy maluszek się zaczyna się wiercić.

Kropeczka jest w Polsce, ale ma dużo na głowie w związku ze ślubem w sobotę. I czasem ma problem z netem.

Tak w ogóle to dzień dobry !

Zajączka pozdrów i ucałuj ode mnie;-)

A w kwestii domów i przemeblowań się zgadzamy:tak:
Ja póki co mam dwa wyjścia, ale to dopiero za 2, 3lata będę coś kombinować.
Albo obecny dom sprzedamy i kupujemy nowy, albo dokupujemy działkę obok i obecny dom rozbudujmy. Zobaczymy za kilka lat jakie będą ceny domów i na co będziemy mogli sobie pozwolić. Oglądam ciągle allegro i gratkę żeby być na bieżąco. Nie miałabym dylematu co wybrac , gdyby nie fakt,że obecny dom ma super okolicę i po prostu tutaj mi się podoba. Więc pewnie rozbudowa...

Badaicka dobrze,że tak łatwo poszło. Ja to chyba za rok będę stała pod przedszkolem cały dzień :zawstydzona/y:
Od kilku dni moja córa pyta o przedszkole, ale i tak za późno w tym roku. Nawet wczoraj w sklepie wybrała sobie plecak do przedszkola:-D:-D:-D
Możesz Paulince zostawic jakieś soczki czy herbatki czy musi pic tylko to mleko ? I kawa zbożowa- fuuuj. Niech sobie sami to piją.
Witaminki kupiłaś?

Ja czuję się dobrze, właściwie nie ciążowo. Dziwnie mi z tym, bo tylko brzuszek rosnie a nic innego nie czuję. Poza wieczorami , kiedy maluszek się zaczyna się wiercić.

Kropeczka jest w Polsce, ale ma dużo na głowie w związku ze ślubem w sobotę. I czasem ma problem z netem.

Kochana zobaczysz,że będzie wszystko dobrze tym bardziej,że z tego co piszesz to Twoja królewna gotowa jest na spotkanie z dziećmi i rozstanie z Tobą nawet nie zauważy że sobie poszłaś:tak:
Loree nie zapytałam sie o to czy moge jej przynieść coś do picia :eek: nie wpadłam na ten prosty pomysł :-(
Witaminek nie kupiłam bo nie było mi po drodze do apteki ale obiecuje,że to zrobie :tak:
Ja tez mam nadzieję,że jak zajde w ciąze to będę się super czuła,bo swoje juz z Paulina przeszłam.:tak:
Tak,tak pamietam,że Kropeczka juz w Pl :tak: no tak ślub najlepszej przyjaciółki to trzeba pomóc w miarę możliwości.
Ciekawa tylko jestem jak Kropcia się czuje,jak kolanko i co w końcu kupiła psiapsiółce na prezent

Tak w ogóle to dzień dobry !

Zajączka pozdrów i ucałuj ode mnie;-)

A w kwestii domów i przemeblowań się zgadzamy:tak:
Ja póki co mam dwa wyjścia, ale to dopiero za 2, 3lata będę coś kombinować.
Albo obecny dom sprzedamy i kupujemy nowy, albo dokupujemy działkę obok i obecny dom rozbudujmy. Zobaczymy za kilka lat jakie będą ceny domów i na co będziemy mogli sobie pozwolić. Oglądam ciągle allegro i gratkę żeby być na bieżąco. Nie miałabym dylematu co wybrac , gdyby nie fakt,że obecny dom ma super okolicę i po prostu tutaj mi się podoba. Więc pewnie rozbudowa...
Wiesz ja chyba bym sie rozbudowała :tak: ja sie przywiazuje do miejsc w których mieszkam i strasznie żle znosze przeprowadzki
Czesć dziewczynki!!
Badaicka cieszę sie ze mala ochoczo do przedszkola poszła!! a jak tam wyniki Twojej mamy??
-------->
Bernadko, wyników mamy jeszcze nie ma :-( była w poniedziałek zapytac ale powiedzieli jej,że jeszcze jest okres urlopowy i żeby przyszła za tydzień :eek:

witam was! dawno mnie tu nie było! ja w dalszym ciągu w trakcie starań! dziś 20 dc! co miało się stać pewnie już się stało ( lub niekoniecznie :) ) mam mały problem z temp. mierzyłąm cały cykl elektronicznym ale wczoraj tak dla porównania wyciągnełam rtęciowy! kilka razy sprawdzała i dziś rano też - jest różnica cały czas 0,3 kreski! jak myślicie, który jest bardziej wiarygodny? ( posiadam zwykły elektroniczny ) z góry dzięki za odp. pozdrawiam serdecznie :)

reklama
witam sie popołudbiowo z @ nareszcie :-) szkoda tylko,ze na wyjazd bede miala@ no ale wreszcie moge ziółka pic ;-)Nektarynko czy cos sie stanie jak zaczne pic od 2 dc?? kurcze bo zapomnialam je wziac a w domu mnie nie ma :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry