reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dzień dobry!

Dziewczyny - temat termometrów jest wałkowany od około 2 tygodni - albo i dłużej - nie wiem, jak Wam i innym forumowiczkom, ale mnie się wydaje, że chyba trochę przesadzacie:szok:
Nektarynka spokojnie tłumaczyła na wątku ogólnym i nie robiła z tego żadnej tajemnicy, zarezerwowanej tylko dla 1 osoby - każdy może to przeczytać
Sylwia - nie jesteś nowa na BB, więc spokojnie mogłaś tylko parę stron wcześniej to poczytać:tak:

a teraz spokojnie poczekam od kogo mi się dostanie, że jestem "nadufana i sfrustrowana"

:szok::-D fajny tekscik ;-) Ja to sie ogłam z Wami założyc, a szczegolnie o tą flaszkę z Marzenką, i tą fasolkę , której ni ma:-Dale cierpie dzisiaj oj boli brzuszek

hey moje kochane laleczki :-):-):-) wróciłam już w zmienionym stanie cywilnym :-Dod 29 sierpnia jestem żoną :-):-)dzisiaj poraz kolejny dostałam @ a już miałam taką nadzieje....kurcze :-( mam pytanko czy jest ktoś może ze Szczecina albo okolic???

hey moje kochane laleczki :-):-):-) wróciłam już w zmienionym stanie cywilnym :-Dod 29 sierpnia jestem żoną :-):-)dzisiaj poraz kolejny dostałam @ a już miałam taką nadzieje....kurcze :-( mam pytanko czy jest ktoś może ze Szczecina albo okolic???

Witam Kochana to gratulacje.Oj nie martw sie mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie fasolinka:tak:

reklama
Pajka nic sie nie stanie jak zaczniesz od 2dc.. ja w tym cyklu zaczelam od 3dc i jak widac jest juz po owulce bez zadnych spoznien..

Lolitko Andziu dziekuje.. ja juz sie wyczerpałam na temat termometrów.. ale jak sie uzywa elektronicznego to najlepiej takiego owulacyjnego.. a rteciowe szczerze ja odlozylam je do lamusa i u mnie bylo tak wykresy elektronicznego roznia sie od wykresow rteciowego.. ale kto jak woli.. mi leiej mierzyc minute nizeli zasnac i jeszcze narobic sobie kuku..

Julitka gratulacje..

Zbinio nakrecasz sie i to strasznie.. ja tez mam teraz takie dni ze okolo 15 łapie mnie sennosc i musze sie polozyc na chwile.. i co mam powiedziec ze juz w ciazy jestem.. a tyle co po owu jestem..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry