Witam serdecznie miłe panie hm albo sobie wmawiam objawy albo:-):-):-)od 3 dni śpie na stojąco a dzis rano nie mogłam znieść zapachu kawy co to może być:-):-):-)
fasolinka,ale fajowo by było tego Ci zycze
;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam serdecznie miłe panie hm albo sobie wmawiam objawy albo:-):-):-)od 3 dni śpie na stojąco a dzis rano nie mogłam znieść zapachu kawy co to może być:-):-):-)
;-)fasolinka,ale fajowo by było tego Ci zycze;-)
Dzień dobry!
Dziewczyny - temat termometrów jest wałkowany od około 2 tygodni - albo i dłużej - nie wiem, jak Wam i innym forumowiczkom, ale mnie się wydaje, że chyba trochę przesadzacie
Nektarynka spokojnie tłumaczyła na wątku ogólnym i nie robiła z tego żadnej tajemnicy, zarezerwowanej tylko dla 1 osoby - każdy może to przeczytać
Sylwia - nie jesteś nowa na BB, więc spokojnie mogłaś tylko parę stron wcześniej to poczytać
a teraz spokojnie poczekam od kogo mi się dostanie, że jestem "nadufana i sfrustrowana"

fajny tekscik ;-) Ja to sie ogłam z Wami założyc, a szczegolnie o tą flaszkę z Marzenką, i tą fasolkę , której ni ma
ale cierpie dzisiaj oj boli brzuszekWitam serdecznie miłe panie hm albo sobie wmawiam objawy albo:-):-):-)od 3 dni śpie na stojąco a dzis rano nie mogłam znieść zapachu kawy co to może być:-):-):-)
Ale fajowo by było ale pewnie nie:--(
hey moje kochane laleczki :-):-):-) wróciłam już w zmienionym stanie cywilnymod 29 sierpnia jestem żoną :-):-)dzisiaj poraz kolejny dostałam @ a już miałam taką nadzieje....kurcze :-( mam pytanko czy jest ktoś może ze Szczecina albo okolic???

DziekujęWitam Kochana to gratulacje.Oj nie martw sie mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie fasolinka![]()

martwie się kochana naprawde bo coś jest nie tak za mną chyba a raczej napewno 
Dziekujęmartwie się kochana naprawde bo coś jest nie tak za mną chyba a raczej napewno
![]()