reklama

starania się - watpliwości..

Hejka Kochane.Ja ledwo wróciłam z miasta,miałam duzo spraw do załatwienia,jestem zmeczona,a jeszcze musze mojemu instruktorowi zaniesc opłate za egzamin prawka:tak:Ja tez sie ciesze ze jestem tutaj z Wami,ale coraz mniej stron macie napisane:tak:

reklama
Jejku dziewczyny, to niesamowite, wszystkich wywiało?? znowu mnie trochę nie było a tu zaledwie kilka stron do nadrobienia? :eek:
Nie staracie się :-D

My chyba wypatrzyliśmy odpowiednie miejsce na uwicie gniazdka... tzn. mieszkanie... teraz trzeba po bankach polatać dowiedzieć się jak z kredytem, i jak tylko będzie coś wiadomo to możemy ruszać do ataku :cool2: w tym cyklu chyba i tak nic się nie uda, bo w czasie w jakim przewiduję dni płodne to mój M akurat wyjeżdża na tydzień :-( no ale i tak jeszcze parę tematów nam zostało do "przerobienia", może uda się zacząć od następnego cyklu? jestem dobrej myśli :tak:

Jejku dziewczyny, to niesamowite, wszystkich wywiało?? znowu mnie trochę nie było a tu zaledwie kilka stron do nadrobienia? :eek:
Nie staracie się :-D

My chyba wypatrzyliśmy odpowiednie miejsce na uwicie gniazdka... tzn. mieszkanie... teraz trzeba po bankach polatać dowiedzieć się jak z kredytem, i jak tylko będzie coś wiadomo to możemy ruszać do ataku :cool2: w tym cyklu chyba i tak nic się nie uda, bo w czasie w jakim przewiduję dni płodne to mój M akurat wyjeżdża na tydzień :-( no ale i tak jeszcze parę tematów nam zostało do "przerobienia", może uda się zacząć od następnego cyklu? jestem dobrej myśli :tak:

Ja tez jestem dobrej mysli i trzymam kciuki zeby nastepnym razem sie udało:tak:

Wolfheart - no to super, że macie miejsce - w końcu od tego trzeba zacząć:tak:
Powodzenia z bankami - mnie to również czeka, więc...

Madzia - dobrze, że na wizycie wszystko ok - gratuluję

reklama
Badaicka jak minął Pauli pierwszy dzień w przedszkolu???

Z kredytami teraz już nie jest tak łatwo jak kiedyś, niestety.
Nam udało się kupić dom jeszcze przed kryzysem i nikt nam w banku problemów nie robił. Nasi znajomi przegapili dobry moment i teraz warunki są niekorzystne . Mam nadzieję,że szybko wszystko wróci do normy, bo ja też mam nowe plany w sprawie swojego domu.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry