Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

w tym cyklu chyba i tak nic się nie uda, bo w czasie w jakim przewiduję dni płodne to mój M akurat wyjeżdża na tydzień :-( no ale i tak jeszcze parę tematów nam zostało do "przerobienia", może uda się zacząć od następnego cyklu? jestem dobrej myśli 
powróciłam z wakacji i zostaje na dłużej...
Jejku dziewczyny, to niesamowite, wszystkich wywiało?? znowu mnie trochę nie było a tu zaledwie kilka stron do nadrobienia?
Nie staracie się
My chyba wypatrzyliśmy odpowiednie miejsce na uwicie gniazdka... tzn. mieszkanie... teraz trzeba po bankach polatać dowiedzieć się jak z kredytem, i jak tylko będzie coś wiadomo to możemy ruszać do atakuw tym cyklu chyba i tak nic się nie uda, bo w czasie w jakim przewiduję dni płodne to mój M akurat wyjeżdża na tydzień :-( no ale i tak jeszcze parę tematów nam zostało do "przerobienia", może uda się zacząć od następnego cyklu? jestem dobrej myśli
![]()

My chyba wypatrzyliśmy odpowiednie miejsce na uwicie gniazdka... tzn. mieszkanie... teraz trzeba po bankach polatać dowiedzieć się jak z kredytem, i jak tylko będzie coś wiadomo to możemy ruszać do atakuw tym cyklu chyba i tak nic się nie uda, bo w czasie w jakim przewiduję dni płodne to mój M akurat wyjeżdża na tydzień :-( no ale i tak jeszcze parę tematów nam zostało do "przerobienia", może uda się zacząć od następnego cyklu? jestem dobrej myśli
![]()

Jak Wam potrzebna porada bankowa to zapraszam![]()

Madzia - dobrze, że na wizycie wszystko ok - gratuluję