Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pewnie, ze najpierw na zywiol aania idzcie... po co sie od razu faszerowac prochami...trzymam kciuki:-):-)Dziewczyny, ja widzę - raczej czytam, że Wy jakieś ziółka, jakieś testy, mierzenie tempki, a ja nic. Idziemy z M na żywioł i tak myślę, że może też byśmy musieli robić? Może jednak zaczekam spokojnie do końca roku, pójdziemy na żywioł, a nóż się uda...
Do jutra;-)
czy jest to mozliwe?? bo wszystkie ogjawy, bole podbrusza - jajnikow juz nie mam. Kurde sama nie wiem co myśleć! Nie wiem czemu nie podobuje mi sie moj wykres zas jakis diwny jest
juz sie uspakajam ;-) bo myslalam, ze od razu po owulke tempka jest wyzszama tukej takie cosik.Dziewczyny, ja widzę - raczej czytam, że Wy jakieś ziółka, jakieś testy, mierzenie tempki, a ja nic. Idziemy z M na żywioł i tak myślę, że może też byśmy musieli robić? Może jednak zaczekam spokojnie do końca roku, pójdziemy na żywioł, a nóż się uda...
![]()
A co w nim dziwnego ?
Maszna razie ladna, stala tempke...dopiero 10dc....nic w nim dziwnego nie ma
Witam sie z ranka z kawka.... chwile mnie tu nie bylo... co tam slychac?? widze ze pajkaa szalejesz z owulacja - do dziela balamucic malza:-):-):-)
madzia - widze, ze ciaza swietnie sie miewa...
pozdrowionka dla wszystkich...