Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wierzę, że skoro inni dają radę, to my też, ale niektóre myśli trudno jest odpędzić...Aania każda z nas przeszła już swój żywioł ;-) teraz każda z nas wiadomo szuka metody :-) jeżeli u Ciebie jest wszystko ok to niepotrzebne jest branie czegokolwiek.
Lolitko a nie wydaje Ci sie, ze ten moj wpsaniały wykres cos dziwny jest??No i kiedy najlepiej jest robic testy owulacyjne?
Witajcie Dziewczyny:-) zaglądam tu dość często , choć co prawda nie udzielam się na forum , ale doszłam do wniosku że czas to zmienićBo samo czytanie często wprawia mnie w lepszy nastrój i napawa optymizmem że w końcu i nam się uda mieć upragnione maleństwo
My staramy się już bardzo długo , bo ponad dwa lata, niestety stwierdzono u mnie "wrogość śluzu", czy któraś z was ma taki problemik? Za nami już kilka insemincji niestety zakończonych kiepsko:-(Teraz jesteśmy po kolejnej i tak bardzo chcę aby tym razem się udało ,ale mam jakieś objawy tej okropnej zołzy @....Choć tu na forach czytałam ze czasem jak jest ciąża to objawy okresowe też występują i tak bardzo bym chciała żeby i w moim przypadku tak było. Jeśli w środę nie dostanę okresu zrobię teścik. Proszę trzymajcie kciuki.
Wszystkim wam życzę powodzenia w starankach;-)
. My z M tez staramy sie od dwóch lat i czekamy jak Wy...... jestem pewna, że sie doczekamy
Witam!
Wychodzę z krzaków i przyznaję się że jestem w ciąży!
Wczorajsza beta 233,6 jestem po zabiegu ICSI...i w końcu po 2,5 roku się udało! Jestem najszczęśliwsza na świecie!
Buziaki!
gratulacjeeeeeeeeeeeeeee