Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pajka ziolek powino sie parzyc jedna lyzeczke do herbaty..

no cóż ;-)
i już sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć
Ja myślę że rodzaj testów nie ma znaczenia,poczekaj jeszcze kilka dni może owulka dopiero będzie.kurde ja sama nie wiem, albo te testy są jakieś do kitu, albo faktycznie owulki nie było, chociaz wczoraj miałam wszystkie objawy owulki a dzisiaj juz spokoj nic nie boli. I sama juz z tego wszystkiego zgłupiałam. Chyba zostane przy tych starych testach co kupowałam może gdzieś je taniej znajde.
Bo samo czytanie często wprawia mnie w lepszy nastrój i napawa optymizmem że w końcu i nam się uda mieć upragnione maleństwo
My staramy się już bardzo długo , bo ponad dwa lata, niestety stwierdzono u mnie "wrogość śluzu", czy któraś z was ma taki problemik? Za nami już kilka insemincji niestety zakończonych kiepsko:-(Teraz jesteśmy po kolejnej i tak bardzo chcę aby tym razem się udało ,ale mam jakieś objawy tej okropnej zołzy @....Choć tu na forach czytałam ze czasem jak jest ciąża to objawy okresowe też występują i tak bardzo bym chciała żeby i w moim przypadku tak było. Jeśli w środę nie dostanę okresu zrobię teścik. Proszę trzymajcie kciuki.