Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ahh! już dostaję kręćka. To chyba się nazywa uzależnienie ;-)wytrzymasz a potem sobie odbijesz z naddatkiem...;-);-)
Teraz to już po prostu musi, skoro plemniczki męża są bojowe to przynajmniej mają teraz prostą, otwartą drogę do celu bez przeszkód
Wolfhart no wlasnie i tak przymusowo bede czekac do kolejnego cyklu i mam nadzieje ze sie uda![]()

Ahh łączę się w bólu... mój wyjechał w ostatni piątek i wróci dopiero w niedzielę :-( za to wiem, że właśnie spełnia swoje wielkie marzenie... :-)A ja meza wlasnie wyprawilam na wyjazd , wroci w nocy w piatek.... albo w sobote rano..... juz tesknie, ale mam tyle sprzatania i zakupów do zrobienia przed moim wyjazdem ze nie wiem czy mi dni starczy:-)
To też biorę pod uwagę ;-) ale niekoniecznie jako główne źródło dochodu. W Polsce niestety rękodzieło jest słabo doceniane.
Ciekawe pomyslyJa tez lubie sie bawic w wytwarzanie roznych ozdobek, ale niestety ciezko z rynkiem zbytu ;-) Jakos nie mam serca sprzedawac znajomym - raczej oddalabym za darmo
Ze sklepem internetowym to masz racje - jest juz tego niestety strasznie duzo... ale moze wlasnie sklep internetowy z wykonanymi przez Ciebie ozdobkami?
Hihi, będzie następna, będzie następna!!!no to dobra jutro testuję jeszcze raz o matko a jak jestem chyba oszaleje z radości a teraz zmykam do fryzjera uwielbiam was dziewczynki wszystkie jak jedną pozdrawiam i ściskam mocna CMOK CMOK papapa

No ma nadzieję ze teraz trafią gdzie powinny i nie będą zbaczać z kursuTeraz to już po prostu musi, skoro plemniczki męża są bojowe to przynajmniej mają teraz prostą, otwartą drogę do celu bez przeszkód
Ahh łączę się w bólu... mój wyjechał w ostatni piątek i wróci dopiero w niedzielę :-( za to wiem, że właśnie spełnia swoje wielkie marzenie... :-)