reklama

starania się - watpliwości..

Pajka

dobrze gadasz. poczekaj do niedzieli i dopiero zrob tesciora

Ja zawsze mam tak, ze jak mam testa w rece to nastepnego dnia przyłazi @ ;-) wiec poczekam i zobacze, a nie bede sie nakrecala, bo wydaje mi sie ze jednak @ bedzie.Nie moze byc aż tak dobrze;-) szczegolnie, ze nie mam objawow ciazy w ogole to tez o czyms swiadczy.
Dziewczynki ja mykam życzę miłego wieczorku i buziole

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie nie ja sobie spokojnie poczekam staram sie nie nastawiac , ale codziennie jak widze wysoką tempkę to sie nie da ;-) staram sie nie myslec na razie o tym. W piatek zrobie testa jak nie dostane @
dobra dobra poczekamy razcem z Tobą..
A tu cholerko nie kracz tylko myśl pozytywnie:happy:
Przytulanko we właściwym czasie więc musi się w końcu udać.
wiesz przytulanko bylo we wlasciwym czasie ale obserwujac poprzednie cykle zawsze trafialismy albo dzien przed owu (tak jak traz) albo w dzien owu i nic.. slaba armia tez swoje robi.. moze jakis terminatowek sie wychodowal:)

Hejka Laski
Trzymam kciuki za Was-a za co same z osobna wiecie za co;-)
Mam mnóstwo pracy więc wpadłam się tylko przywitać, poczytać i mykam już spać bo padam:tak:
pozdrawiam:-(

Ja zawsze mam tak, ze jak mam testa w rece to nastepnego dnia przyłazi @ ;-) wiec poczekam i zobacze, a nie bede sie nakrecala, bo wydaje mi sie ze jednak @ bedzie.Nie moze byc aż tak dobrze;-) szczegolnie, ze nie mam objawow ciazy w ogole to tez o czyms swiadczy.
Dziewczynki ja mykam życzę miłego wieczorku i buziole

Wiem, że to trudne ale postaraj się nie myśleć o tym i spokojnie (czy to jest możliwe?) poczekaj.
Ja dobrze pamiętam te cykle w których myślałam, że jestem, miałam oznaki, a wychodziła jedna pieprzona (sorry) kreska i przychodziła @.

Tak wogóle to witam Was w ten ładny nawet poranek! Trzymajcie się i dbajcie o siebie żeby nie chorować! Pozdrawiam! Mam kilka sprawozdań do napisania więc zaczynam już pracować.
Paaaaaaaaaaaaaaa;-)

Tak wogóle to witam Was w ten ładny nawet poranek! Trzymajcie się i dbajcie o siebie żeby nie chorować! Pozdrawiam! Mam kilka sprawozdań do napisania więc zaczynam już pracować.
Paaaaaaaaaaaaaaa;-)

Hehe ja tez cos dzisiaj nie moge spac, od 6 z hakiem pracuje sobie
:-D Raniutko bylo nawet slonce, wiec fajnie sie wygladalo przez okno, a potem nagle niebo pociemnialo brrrr teraz znowu troche sloneczka :tak:

w jakim sensie luteina ma wstrzymać @?? luteina jest na wywołanie @ i na podtrzymanie ewentualnej ciąży. Zależy kiedy odstawiłaś lutke? ja miałam tak, że @ dostawałam zawsze 7 dni po odstawieniu.

bo lekarz po inseminacji kazał mi brać luteinę ( na podtrzymanie ewentualne) do pokazania się ewentualnej miesiączki i mam ją brać tak długo aż się pokaże a tu nic i dlatego już nic nie wiem 5 dni mi się spóźnia zawsze była regularna jestem rozdrażniona i mdli mnie piersi bolały przed spodziewaną miesiączko a teraz ustało a miesiączki niema już nie mam siły niby powinna wiedzieć co robić ale 6 lat to stanowczo za długo i głupieje :-(

bo lekarz po inseminacji kazał mi brać luteinę ( na podtrzymanie ewentualne) do pokazania się ewentualnej miesiączki i mam ją brać tak długo aż się pokaże a tu nic i dlatego już nic nie wiem 5 dni mi się spóźnia zawsze była regularna jestem rozdrażniona i mdli mnie piersi bolały przed spodziewaną miesiączko a teraz ustało a miesiączki niema już nie mam siły niby powinna wiedzieć co robić ale 6 lat to stanowczo za długo i głupieje :-(

Powinno sie odstawic luteine na trzy dni i zobaczyc czy przyjdzie krwawienie. Albo zapodac sobie test/bete i w zaleznosci od wyniku dalej brac luteine albo pogodzic sie z mysla, ze przyjdzie @...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry