reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dzeni, wielki buziak kochana!!! Poza tym, sama dobrze wiesz ze nie trzeba sie starac, zeby sie tu odzywac. Mam nadzieje, ze juz dochodzisz powoli do siebie ptaszku :)

Gdzie jest nasz Lolitka???

reklama
było juz lepiej jak gadzina był w domu....a teraz jak poszedł do pracy zaczyna mnie dopadac...myslałam ze juz najgorsze przeszłam,ale widze ze nie,ze wszystko było pod gruba kołderka zamaskowane,zeby nie robic przyprosci innym....wiem ze moj kamil to przezył.....gadzina tez bol ukrywał,a teraz jak go niema nie musze niczego ukrywac......i czeka mnie jescze pare badan

Ostatnia edycja:
Kochana, wiem dokladnie co czujesz. Wiem, ze boli i trudno sie pogodzic z niesprawiedliwoscia lasu. Wiem, ze nie ma takich slow, ktore moglyby Cie teraz pocieszyc. Jedyne co moge powiedziec, to NIE PODDAWAJ SIE! Walcz o swoje szczescie i wierz, ze po burzy przyjdzie slonce! Mam nadzieje, ze badania duzo rozjasnia sytuacje i juz nigdy nie bedziesz musiala przez to przechodzic. Jestem z Toba serduszkiem :)

Dzidka - trzeba zrobić badania i myśleć co dalej...
Wszyscy kochana to przeżyliście..I Ty i młody i Jacek..A teraz powoli będziecie zbierać się do kupy..
A ja będę przyjeżdżać do Was na kanapki z dżemem..( ps. dzisiaj już zaopatrzyłam się w pieczywo )

dzieki dziewczyny......
ola...hm....ja z tego wszystkiego kupiłam dzisiaj dwa chleby........a jak przyjedziesz to gadzinka zaserwuje ci kalafior.....no chybaze bedziesz miec inne zachcianki...np...dzem z kielbasa

Kapryśku..raczej nie...ta jedna krecha dzisiejsza była gwoździem do trumny..Nie wierzę w ciążę i narazie zostawiam sprawę samą sobie..

reklama
Do góry