Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja trafiłam na to forum planując dopiero ciążę. Naczytałam się mnóstwa historii i dokarmiłam swoją paranoję, że będę się starać latami i skończę na adopcji... ;-)Tylko jak ja już teraz tak wariuje to co będzie, jeśli bedziemy musieli się starać miesiące czy co gorsza lata??
Wolę nie myśleć...
Nie martw się więc na zapas, bo nie warto! bądź dobrej myśli - a my tutaj trzymamy kciuki za Twój teścik. 

nie maturę, nie studia, nie egzamin na prawo jazdy
słońce nic sie nie denerwuj!! wynik napewno bedzie wieeelkiWynik będę miała dopiero w piątek po południu, więc czekają mnie jeszcze 2 dni niepewności, z którą próbuję walczyć, z różnym skutkiem... w tej chwili akurat walczę ze zgagą ;-)

wiesz mam nadzieje ze ci sie udalo, ale nie powinno sie robic testu przed dniem spedziewanej @ bo bardzo czesto sa to ciaze biochemiczne i w terminie @ okres nadchodzi i tak a ta blada kreseczka tylko nadzieje daje......Dziewczyny, nie wytrzymalam... kupilam wczoraj dwa testy z mysla ze zrobie po 10tym ( bo kolo 14 spodziewam sie @)
No i dotalam do domu i nie wytrzymalam - zrobilam test...
Nie wiem sama co myslec, wyszla druga kreska, ale taka tyci,tyci... Czytalam na necie ze ta druga czesto wychodzi taka grubosci wlosa i malo widoczna, ale nie umiem znalezc foto zadnego. Bo ona z daleka to wcale widoczna nie jest, trzeba sie naprawde przypatrzec.. Piersi mam wrazliwe, boli mnie podbrzusze, wczoraj z prawej strony, dzisiaj z lewej... \wiem ze psychika moze mi platac figle, ale do 14go jeszcze tydzien w zasadzie...

powstrzymaj sie do terminu @!! ja tez czekam jeszcze tydzien , ale obiecalam sobie ze wczesniej nie zatestuje
zgadzam sie w stu procentach!! dobrze powiedzianePóki co walczymy już 6 cykl... a zostanie Mamą już teraz uznaję za największe wyzwanie mojego życia!!!!!!!!!nie maturę, nie studia, nie egzamin na prawo jazdy
Ah, życie!!!!