reklama
kochana idź do lekarza... bo to naprawdę dziwne.
iść do lekarza
Już odlatuje ze strachukarola.de DO LEKARZA... MARSZ... I TO SZYBKO...![]()

W takim razie ide jutro.karola..
Marsz do lekarza!!!
lilka25
Zaciekawiona BB
No badanka super:-) jestem super płodna i mam urodzić zdrowego bobasa:-)
Muszę się jeszcze na zółtaczkę zaszczepić i do dentysty pójść -muszę mieć wszystko na ostatni guzik zapięte
A co do samych starań o to kłócę się z mężem bo ja chcę zajść w ciąże w wakacje, a on chce poczekać do pazdziernika ,bo twierdzi że jak będe w ciąży to kredytu na mieszkanie nie dostaniemy
A ja już nie chcę dłużej czekać !!!!
.I tak ledwo do tych wakacji wytrzymam,już bym chciała mieć brzuszek
.W pazdzierniku 2008 miałam zajść ale przełożyliśmy i teraz żałuję
.To tylko pare miesięcy 3-4 a on tak się upiera
.On też pragnie dzidziusia ale z tym mieszkaniem...bo teraz wynajmujemy i twerdzi że jak przed ciążą nie kupimy to już nigdy nie kupimy a ja wiem że się ułoży wszystko, tylko jak go przekonać i w ogóle przykro mi przez niego
Muszę się jeszcze na zółtaczkę zaszczepić i do dentysty pójść -muszę mieć wszystko na ostatni guzik zapięte

A co do samych starań o to kłócę się z mężem bo ja chcę zajść w ciąże w wakacje, a on chce poczekać do pazdziernika ,bo twierdzi że jak będe w ciąży to kredytu na mieszkanie nie dostaniemy

Lepiej sprawdzić co powie lekarz niż bez sensu się zamartwiać i wmawiać sobie tysiące chorób.. może gin zleci jakieś badania... ja bym już na twoim miejscu wizytę zamawiałaJuż odlatuje ze strachu![]()

No badanka super:-) jestem super płodna i mam urodzić zdrowego bobasa:-)
A co do samych starań o to kłócę się z mężem bo ja chcę zajść w ciąże w wakacje, a on chce poczekać do pazdziernika ,bo twierdzi że jak będe w ciąży to kredytu na mieszkanie nie dostaniemyA ja już nie chcę dłużej czekać !!!!
.On też pragnie dzidziusia ale z tym mieszkaniem...bo teraz wynajmujemy i twerdzi że jak przed ciążą nie kupimy to już nigdy nie kupimy a ja wiem że się ułoży wszystko, tylko jak go przekonać i w ogóle przykro mi przez niego
![]()
To super ze macie plany:-)
A tak wogole co ma ciaza do tego..w ciazy czy bez i tak tak kredyt dostaniecie!
Każdy M. chyba tak ma jak ten Twój!!! Bo oni mają tak już , że martwią się wszystkim na zapas, a zwłaszcza jak chodzi o zapewnienie dobrobytu rodzinie, ale przejdzie mu to jak zaczniesz nalegać, a jak nie to...No badanka super:-) jestem super płodna i mam urodzić zdrowego bobasa:-)
A co do samych starań o to kłócę się z mężem bo ja chcę zajść w ciąże w wakacje, a on chce poczekać do pazdziernika ,bo twierdzi że jak będe w ciąży to kredytu na mieszkanie nie dostaniemyA ja już nie chcę dłużej czekać !!!!
![]()

reklama
Mój M. jak mu powiedziałam że chce fasolkę to powiedział że nie jest gotowy bo on nie zdążył się jeszcze mną zaspokoić i nie odda mojego ciałka jakiemuś bobasowi
a na dodatek on nie będzie dzielił się zabawkami i jak tu zrozumieć faceta???? ale już się uspokoił

Podziel się: