P
patrysia*
Gość
HANKA nam tu sie druga miłość rodzi
a spowodu @ tulam 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HANKA nam tu sie druga miłość rodzia spowodu @ tulam
![]()
Hanica jestes poprostu szalonaSiemacie lachony
Ja dopiero w domu i troche padam na pysk.
Zaraz poczytam co się działo chociaż kupiłam sobie winko czerwone i obawiam się, że zaraz padne ale musze wam napisać że
SIE ZAKOCHAŁAM.
Taki facet dzisiaj przyjechał do hotelu, że mózg staje. Przyjechał z laską (ale nieciekawa) ale dla mnie jest niewidoczna. Ja to bym mogła całą noc leżeć na podłodze przy nim i poduszeczke mu poprawiać. Zbił mnie z nóg i tak głęboko się patrzy w oczy że człowiek mdleje.
Stwierdziłyśmy z menagierką, że obie byśmy mu się oddały i wykonały każde polecenie.
Mówie wam cudo nad cudami.
A tak poza tym z tego zakochania to @ dostałam.
Nie wiem co i jak ale jak powiedziałam swojemu Super G (który dzisiaj spadł na drugą pozycję w rankingu samców do zdrady i skoku w bok), że inseminacja to pic na wodę fotomontarz. Ale ja czytałam wiele wypowiedzi gdzie laski zachodziły i bardzo polecały. Dlatego jak sobie zafunduję to w tajemnicy przed Super G.
U Martyny jest problem z nasieniem i tego nie obejdziesz.