reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

mnie piersi bola juz chyba ze dwa tygodnie, ale tak po bokach to chyba tydzień, a brzuch pobolewa sopradycznie. temperature mam od kilku (7) dni na poziomi w36,9-37,1. Boże niech to bedzie ciąża. porozmawiam dzisiaj z męzem i zobaczymy. jutro raczej nie zatestuje, bo rano mam wyjazd, wiec nie bedzie czasu...
srasznie sie boje.
dziewczyny,a co bedzie jak wyjdzie I ???

reklama
Normalnie nie mogę... myślę i czuję że jesteś w ciąży... nie bój się tylko zatestuj rano- te trzy minutki chyba znajdziecie!!! A radości na całe lata :laugh: :laugh: :laugh: odwagi!!!!!!!!!!!!!!

To zależy jaki masz- czy jest napisane że można go robić o każdej porze dnia i nocy:) ja drugi robiłam po południu-i też wyszedł. Chodzi o stężenie hormonu jaki sie wytwaza. A co chcesz spróbować?

Masz tyle w szufladzie a może ... zrobisz niespodziankę mężulkowi?? zrób teścik i mu pokaż ... ;D

heh, na testach pisza że podniu spodziewanej miesiączki można robic o kazdej porze, tzn wiem ze generalie chodzi o to by mocz pobył w pecherzu przez co najmniej 6 godz, wiec w zasadzie chyba nie ma roznicy kiedy??
ja to jestem. ale dzisij chyba nie robie...
chyba ze mnie złamiecie :D

Ja mogę Cię troszkę pomęczyć hihi ;) jestem strasznie ciekawa, a twoje objawy są tak podobne do naszych, że wydaje mi się że to fasoleczka... a im szybciej puszczą Ci nerwy jak się już dowiesz tym lepiej!!! A mąż w domku??

To smyrnij sie do łazienki i zrób szybko (jeśli chcesz oczywiście)-i poświeć mu kreseczkami przed noskiem, albo pogadaj czy on chciałby już wiedzieć :)

reklama
Do góry