reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

chodzi o to samo Andziu.
ja musialam sie zbadac i zaszczepic przed operacja, wzielam 2 dawki przed artroskopia, a ostatnie szczepienie (tzw.uzupelniajace) mam miec w pazdzierniku....wiec mam juz z glowy w zw np. z pozniejsza ciaza...nie bede sie bala, ze mnie ktos gdzies zarazi:-)

Ja na szczęscie byłam też szczepiona na WZW B wiec mam spokój ;-) ok dziewczynki ja zmykam pewnie nie bedzie mnie dzisiaj jut tutaj a dopiero jutro popołudniu bądź pod wieczór. Miłej niedzieli życzę:-)

reklama
Witaj Bernadko...
jak sie miewasz???
w piatek przeciez tu bylam, nie zagladalam tylko wczoraj...bo zle sie czuje, te zatoki mnie dalej mecza, glowa pobolewa....a do tego dostalam @ i umieram z boluuuuu
oj kochana to wpółczuje ale zobaczysz za nie dlugo wszystko minie i dędzie tylko lepiej
to ja musiałam coś przegapic bo w piątek nie zauważyłam ze pisałaś i tak sie zastanawiałam gdzie sie podziałaś :rofl2::rofl2:

u mnie w miare dobrze jakaś wysypka mnie dopadła ale nawet nie swędzi to nie jest źle a poza tym to dziekuje wszystko ok :-)

oj kochana to wpółczuje ale zobaczysz za nie dlugo wszystko minie i dędzie tylko lepiej
u mnie w miare dobrze jakaś wysypka mnie dopadła ale nawet nie swędzi to nie jest źle a poza tym to dziekuje wszystko ok :-)

No jest!:-)
Bernadko-wypij wapno na wysypke, zrob sobie konska dawke, 2-3 tabletki musujacego w pol szklanki wody...powinno pomoc!

Maz mnie wola na rosolek, musze leciec...pa!

reklama
Do góry