reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witajcie ale mnie rozłożyło. Byłam nawet dziś u lekarza i mam antybiotyk, a niedługo przecież mieliśmy sie starać:-(. Lekarka chciała dać mi L4 ale przecież dopiero tydzień chodzę do pracy bo byłam na L4 trzy tygodnie. Normalnie porażka:wściekła/y:, a na dodatek jeszcze godzinę w pracy muszę siedzieć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Mieliśmy jutro z M jechać w góry, a chyba posiedzimy w domku:szok:

Hej dziewczynki :-) Nektarynko chyba mocno trzymałas kciuki, zeby tempka ni poszła w dół :-Dmierzyłam dzisiaj tez normalną tempke, zeby zobaczyc czy dzisiejszy skok nie jest zwiazany z przeziebieniem i miałam 36,4 a tempka w pochwie 37.3 :szok:

Pajka, biegnij po testa. Na pewno wyjdzie mimo iż nie z porannego moczu.
Chyba większość Pań na tym forum jak zaszły w ciążę to miały przeziębienie więc to też możesz potraktować jako objaw :-D I już się nie stawiaj nam tutaj tylko testuj i koniec i kropa! Czeam na te Twoje II bo w przyszłym cyklu chcę zacząć ziółka pić i Twój przykład ma mi i reszcie dodać sił! I nie dysutuj :wściekła/y: heheheh...:-D

Pajka

Kuzwa - testuj no.
A ponadto - czego mierzysz jakies 2 tempki ? Co to znaczy normalna tyle a w pochwie tyle. Gdzie ty zwykle mierzysz tempki ?

A skok moze byc przeziebieniowy - ale przy tak dlugiej lutealnej bardziej stawiam na fasolkowy wiec rob testa no i sie zobaczy

Pajka

Kuzwa - testuj no.
A ponadto - czego mierzysz jakies 2 tempki ? Co to znaczy normalna tyle a w pochwie tyle. Gdzie ty zwykle mierzysz tempki ?

A skok moze byc przeziebieniowy - ale przy tak dlugiej lutealnej bardziej stawiam na fasolkowy wiec rob testa no i sie zobaczy

Nie nie zle mnie zrozumialas :) mierzyłam normalnie o 5:30 jak zwykle w pochwie. Ale chciałam tez zmierzyc normalną pod pachą bo chora jestem;-)
Kupiłam testa, ale musicie sie uzbroic w cierpliwość testowac bede dopiero jutro;-) z ranca.
Tylko, ze ja sie juz dzisiaj lepiej czuje a tempke normalną pod pachą miała własnie 36,4 czyli bardziej osłabienie niz temperatura. Ale podobno pomiary pod pachą a w pochwie to dwie różne sprawy:tak:
Ale powiem Wam jaja :tak: nie chce, zeby moj M wiedzial na razie co i jak dopoki tescior nie wyjdzie, ale byl problem bo ma dzisiaj wolne. Wiec specjalnie nie kupilam kapusty, zeby isc a wiedzialam ze mamy duzo zakupow wiec nie pojdzie ze mną no i udało sie :-) kupilam dodatkowo magnez i sie nie zorientował :-D
No to do usłyszenia do jutra pewnie napisze jak bedzie +, a jak nie to pewnie zaleje trupa;-)

reklama
A wiec 36.4 to prawidlowa tak ? Jesli tak to raczej slabe szanse......choc nic straconego - o ile jest to jednorazowy spadek

Lolitko 36.4 to było pod pachą nie w pochwie :-) w pochwie dzisiaj było 37.3
Gdyby w pochwie było 36,4 to nawet tesciora bym nie kupowała!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry