agniesiar
Marzymy o II serduszku
Pajeczko - NIE DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Tak kinka85!
Tak kinka85!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jeśli chodzi o mnie to już nic nie kumam, w poniedziałek byłam przekonana, że znów coś mnie dopadło z nerkami, tak jak 2 lata temu, bo potwornie mnie bolał dół pleców i dół brzych - tak samo sie wtedy zaczynało, wiec owinęłam szalem, piłam dużo płynów i zjadłam żórawinę - no i puściło po 4godzinach - to mnie zdziwiło, że tak szybko!
Wczoraj i dziś wyraźnie mnie boli po lewej stronie krzyż i jajnik z którego była owulacja, wczoraj na tyle silny był ból, że przed 20 byłam już w łóżku.
No i jestem głupia, czy to coś z nerkami, czy z jajnikiem - nic nie kumam!!!
ja takie ciągnięcia od jajnika miałam w cyklu ciążowym :-)
nie ma sie co dołowac Kochana dasz rade jak my wszystkie jestem pewna. Ja miałam takie ciągnięcie i do tego skurcze macicy i zrobiłam testa dopiero jak mi dziewczyny powiedziały, ze moge przez te skurcze stracic fasolke wiec zrobiłam a tez sie bałam. Ale stwierdziłam no coz bedzie I to bedzie i trudno bede sie starac o fasolke noworocznąPajeczko -kochanie, błagam nie dawaj mi nadziei, bo przyznaję się bez bicia, że mnie to też troszkę zastanawia, ale się boję to 12 rozczarowanie jest jakieś takie gorsze niż kiedykolwiek, może dlatego, że wszystkie które tu znam od dłuższego czasu fasolkują - boję się..............!!!!!
Ale wiesz dobrze co mam na myśli - tak bardzo sie boję, że znów teraz ryczę!!!!
Przecież wiem, że nic nie zmienię, ze co ma być rto będzie, ze trzeba spokojnie poczekać - ale strach jest potwornym uczuciem, które odbiera mi dziś radość ze zbliżających sie świat!!!!