Kaprycha
Fanka BB :)
:-)
Kaprysiu, Marzenixx, Lolitko, Lopop i wszystkie inne dziewczynki tutaj - UDA SIĘ - UIWIERZCIE !!!!!TAKIE CUDA SIĘ ZDARZAJĄ!!!!
Dziekuje i zycze wszystkim dziewczynkom WESOLYCH SWIAT!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kaprysiu, Marzenixx, Lolitko, Lopop i wszystkie inne dziewczynki tutaj - UDA SIĘ - UIWIERZCIE !!!!!TAKIE CUDA SIĘ ZDARZAJĄ!!!!

Agniesiar dla mnie szczesliwy był dopiero 18sty cykl.. głowka do gory uda sie..
Po dłuzszej nieobecności kochane dziś ujrzałam swoje piękne dwie kreseczki.. az uwerzyc nie mogę..
Wiem, dziękuję za wsparcie, ale czasem tak bardzo brak sił - choć taka niemoc po raz pierwszy mnie dopadła!!!
Może kiedyś znów zacznę wierzyć, ale dziś nie potrafię!!!
Przestan! Nie poddajemy sie! To przez te swieta sie tak fatalnie czujesz - bo przeciez czas cudow, radosci itd. A zycie nie zawsze chce byc bajkowe. Ja taka zalamke przerabialam we wtorekWitam dziewczyny - u mnie już po magi świąt, łzy w oczach i totalna rezygnacja!!!
Rano zrobiony test i znów nic - tylko ta jedna okropna kreska!!!!
Nie mam siły, niby się nastawiałam, ale już nie mogę - chcę krzyczeć - serce mam rozerwane - JA JUŻ MAM DOŚĆ!!!!!!!
Za kilka dni zacznę 13 cykl walki!!! :-( :-( :-no2:
![]()
Ale jak zawsze po kilku dniach mi przeszlo i zaczynam na nowo! I gdybym policzyla wszystkie cykle w ktorych powinno sie udac, to oprocz tych 6 "starankowych" byloby na pewno wiecej niz 13
I sie w koncu uda. I mnie i Tobie!!!
MUSI!