agu77
Fanka BB :)
Oj długo, wszystko się tam musi przystosowaćA wiesz może jak długo mogę mieć takie uczucie jakbym zaraz miała dostać okres?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj długo, wszystko się tam musi przystosowaćA wiesz może jak długo mogę mieć takie uczucie jakbym zaraz miała dostać okres?![]()
Trochę mnie uspokoiłasOj długo, wszystko się tam musi przystosowaćja zaraz zaczynam drugi trymestr i niekiedy dalej tak się czuję.
Jeszcze na etapie starań brałam vitaminer prenatal, lekarz kazał mi zmienić na pueria uno, więc zmieniłam i biorę do tej poryTrochę mnie uspokoiłasa od początku ciąży brałaś jakieś witaminy czy tylko kwas foliowy?
![]()
Ja na razie biorę tylko kwas foliowy, a lekarza mam za 2 tyg i się zastanawiam czy zacząć już brać coś więcejJeszcze na etapie starań brałam vitaminer prenatal, lekarz kazał mi zmienić na pueria uno, więc zmieniłam i biorę do tej pory![]()
Pueria albo pregna nie powinny zaszkodzić, dużo dziewczyn bierze je już w okresie starań. Ale możesz też zaczekać do wizyty i zobaczyć co poleci lekarzJa na razie biorę tylko kwas foliowy, a lekarza mam za 2 tyg i się zastanawiam czy zacząć już brać coś więcej![]()
Hej. Mam takie pytanko.W piątek (04.08) zrobiłam badania HCG beta i wyszło 72.86 a dzisiaj (09.08) wyszło mi 2208 . Czy to dobrze? Nie za dużo urosło, minęło tylko 5 dniOj długo, wszystko się tam musi przystosowaćja zaraz zaczynam drugi trymestr i niekiedy dalej tak się czuję.
Przyrost bada sie po 48 godzinach żeby sprawdzić czy jest prawidłowy. Ta beta początkowo bardzo szybko rośnie, ja miałam po 2 dniach przyrost 432% a ty zbadałaś jeszcze późnejHej. Mam takie pytanko.W piątek (04.08) zrobiłam badania HCG beta i wyszło 72.86 a dzisiaj (09.08) wyszło mi 2208 . Czy to dobrze? Nie za dużo urosło, minęło tylko 5 dni
Cytat
W poniedziałekWpisz w kalkulator hcg w internecie i pokaże czy przyrost ok. Kiedy masz lekarza?
No to na spokojnie, wszystkiego się dowiesz.W poniedziałek