reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

Jeśli piersi przestały tak mocno boleć to znak, że raczej przyjdzie miesiączka? Czy może któraś tak miała że bolały, przestały A ciąża jednak była.
Bolą dalej wcale nie słabo ale moment kulminacyjny bólu był w czwartek.

Myśle, ze to sprawa indywidualna. Mnie np piersi bolą jeszcze chwile po rozpoczęciu okresu, wiec spadek nie sugerowałby wcale u mnie rozpoczynającej się @

reklama
Jeśli piersi przestały tak mocno boleć to znak, że raczej przyjdzie miesiączka? Czy może któraś tak miała że bolały, przestały A ciąża jednak była.
Bolą dalej wcale nie słabo ale moment kulminacyjny bólu był w czwartek.
Nie sugerowalabym sie samymi piersiami. Ja np w pierwszej ciazy to nawet nie wiedzialam ze w niej jestem. Gdyby nie okres spozniajacy sie 3 tyg to by bylo wszystko normalnie. Najlepiej poczekaj do dnia miesiaczki i jesli nie przyjdzie to zrob test :)

Nie sugerowalabym sie samymi piersiami. Ja np w pierwszej ciazy to nawet nie wiedzialam ze w niej jestem. Gdyby nie okres spozniajacy sie 3 tyg to by bylo wszystko normalnie. Najlepiej poczekaj do dnia miesiaczki i jesli nie przyjdzie to zrob test :)
To dziś powinien być :) nie kupowałam testu jeszcze. Brzuch mnie tak delikatnie jakby gdzieś daleko tli, sporadycznie jajnik zakłuje, delikatne zawroty głowy (Może od upałów) nic poza tym. Acha, no i jestem w sumie wilgotna co dziwne byłoby przed @

To dziś powinien być :) nie kupowałam testu jeszcze. Brzuch mnie tak delikatnie jakby gdzieś daleko tli, sporadycznie jajnik zakłuje, delikatne zawroty głowy (Może od upałów) nic poza tym. Acha, no i jestem w sumie wilgotna co dziwne byłoby przed @
polecam zakupic test. Co do wilgotnosci przed @ roznie jest. Jednego cyklu mozna byc suchym a w drugim znowu wilgotnym. Ja np przez ostatnie miesiace bylam wilgotna przed @ a teraz mam susze. Naprawde polecam isc do apteki lub sklepu i zakupic test

polecam zakupic test. Co do wilgotnosci przed @ roznie jest. Jednego cyklu mozna byc suchym a w drugim znowu wilgotnym. Ja np przez ostatnie miesiace bylam wilgotna przed @ a teraz mam susze. Naprawde polecam isc do apteki lub sklepu i zakupic test

Dokładnie tak, przed @ śluz jest czymś zupełnie normalnym, a wyglada tak samo jak śluz pojawiający się na początku ciąży.

Zwykle go nie mialam dlatego mnie zdziwil. A test zrobię dziś w takim razie. Jak będzie negatywny to że spokojem będę pewnie mogła wypić winko przy sobotnim spotkaniu

Mnie bolał normalnie brzuch jak na okres, a dwa dni przed spodziewanym okresem zauważyłam, że mam jakieś większe piersi z widocznymi żyłkami i bardzo bolały mnie sutki (przed okresem nie miałam bolących piersi nigdy). Okres miałam dostać 12.06 a 13.06, gdy nadal go nie dostałam, zrobiłam test i dwie kreski.... aaa i nie miałam w ogóle śluzu przed tym nie pojawiającym się okresem, wręcz pustynią wiało ;)

reklama
Do góry