reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
mazrzi-ale jakich podejsc?masz na mysli przytulanek?czy robienia testow?sorry ale ja nie kumam:zawstydzona/y:.mialas wysoki progesteron.moze to juz fasola.u mnie zanim mialam wyniki bety kobieta popatrzyla za progesteron wlasnie i stwierdzila ze troche za malo jak na ciaze.

choć o przytulanki... że jak zobaczysz krechę to masz 24 godziny no i ile podejść zrobić... wiem to głupie, ale może ma znaczenie:tak:

a jesli chodzi mój progesteron to sama nie wiem.. niestety czuję się bardziej na @ niż na fasolke...:no:

Eijf ja tez bym w Polsce ja chetnie robila nawet co miesiac:rofl2: tu z Beta jest podobny problem co i u Was:sorry: Sama bym na to nie wpadla to moj M pod wlos wzial lekarza tym ze jak moze jestem zafasolkowana a ten mi cos zlego przepisze:-D:-D:-D Najsmieszniejsze bedzie jutro bo to M bedzie dzwonil do labo i to on pierwszy bedzie wiedzial czy sie udalo czy nie:-D:-D:-D

Ale Wam sie rocznica szykuje:tak: zeby sie udalo lepszego prezentu chyba nie trzeba trzymam mocno kciuki:-)

Agniesiar tam na tej stronce Niezbednik Staraczki masz jak zrobic sobie adres i musisz go wkleic do podpisu.

Noukie, trzymam mocno mocno mocno ksiukasy!!!! kiedy bedą wyniki???:-D

marzi
dziewczyny juz mówily że można czuć się tak samo na @ jak i na fasolke, wiec się nie poddawaj jeszcze, bo jeszcze nic nie wiadomo! trzymam kciukasy!

no nic... trochę mi się humor popsuł, ale nie aż tak bardzo... hihihi:-)

Marzi dzis lece na 19;30 do lekarza tam pobiora mi krew i jutro wyniki ale jeszcze nie wiem o ktorej pewnie sie na wizycie dowiem;-)

Co do przytulanek u nas w tym miesiacu dwa podejscia 7 dc i 15 dc:rofl2: takze jak sie uda to bedzie 6 w lotka:-D:-D:-D

ooo... to koniecznie daj znac co i jak...
pewnie jutro już będzie wiadomo...
wow... moge trafic taką szóstkę... nie potrzebuję tej pieniężnej...:-p:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry