reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Agniesiar a czemu Ty kochana jeszcze nie testujesz to juz 14 dpo:-)
bo testowałam, 12dpo i wyszedł negatywny, teraz się zawzięłam i powiedziałam, że czekam do soboty lub niedzieli, a że czuję się znacznie lepiej to nic mnie nie pyli.

Przy Julci wyszedł mi dopiero 31dc. i to ledwie co widoczny, dopiero jak go rozmontowaliśmy na części to zobaczyliśmy II upragnione kreseczki!!!!:-D:-D:-D

reklama
Kochana, Ty to zawsze dobre słowo znajdziesz...;-)

Wiecie co to już nawet nie chodzi o to, że się denerwuje, że teraz nie wychodzi itp. a raczej o to, że po prostu zastanawiam się, co jeśli jestem inna i nie będę mogła mieć dzieci wcale... to chyba mnie najbardziej dołuje...:cool:
chyba każda z nas ma takie myśli ,zwłaszcza jak się nie udaje ileś tam cykli, ale nie ma co sobie wkręcać jakichś teorii, Ty dopiero 2 cykl się starasz tak? To jeszcze nie ma co się martwić

marzii-kazda nawiedzaja watpliwosci co do siebie ale wierz mi (mnie to podtrzymuje na duchu) naprawde czesto dziewczyny staraja sie miesiacami o dziecko.to moje ulubione pytanie jak ktoras zaciazy...W mojej pracy wszystkie juz chyba przepytalam.owszem byly takie ktore twierdzily ze udalo sie za 1,2 razem ale baardzo czesto slysze tez o 10 czy 12 miesiacach staran!

bo testowałam, 12dpo i wyszedł negatywny, teraz się zawzięłam i powiedziałam, że czekam do soboty lub niedzieli, a że czuję się znacznie lepiej to nic mnie nie pyli.

Przy Julci wyszedł mi dopiero 31dc. i to ledwie co widoczny, dopiero jak go rozmontowaliśmy na części to zobaczyliśmy II upragnione kreseczki!!!!:-D:-D:-D

buahaa.... niepotrzebnie o tym wspominałaś... teraz oprócz robienia testów, będę je jeszcze rozmontowywać!!!! a może, a nóż... te 2 kreseczki... gdzieś tam one są, sie schowały...:wściekła/y::-);-)

Słońce ty moje, dziękuje, dziękuję, dziękuje za POMOC - gdyby nie TY nigdy bym tego nie zrobiła.

A jeśli chodzi o wykresik to musimy pamiętać, że jestem chora tak jak Ty, wiec te temperaturki, różnie może być

No tak ta nasza tempka troche chorobowa:sorry:

Nie ma za co:-)

agniesiar bardzo ladny ten wykres.no jak to nie fasola to ja nie wiem...

noukie-ja chyba sama wolalabym zadzwonic do laboratorium.Nie wolisz uslyszec pierwsza?niby nie ma wielkiego znaczenia ale...no ja przynajmniej wolalabym wiedziec pierwsza:)

kurcze ide wyciagnac choc naczynia ze zmywarki bo tak to wszystko zaniedbuje...

A powiem Ci szczerze ze zawsze to on dzwoni jezeli chodzi o lekarzy i tym podobne medyczne rzeczy bo to z jego ubezpieczenia wszystko idzie i ja nawet nie pamietam zadnych numerow naszych w ubezpieczeniu:eek:, ja latwie zawsze papierki a on telefony:tak: zreszta wcale mi to nie przeszkadza niech wie pierwszy:-)

Nie wiem dlaczego uznał, że za 5 dni jeszcze tego programu nie rozgryzłam, do tej pory korzystałam z programu karta i teraz tak szybciutko wbiłam co umiałam i na co starczyło mi cierpliwości!!!!:tak:

Bo przy pierwszych wykresach na FF kiedy nie ma jeszcze podancyh min 3 faz lutelanych zeby byla pewnosc kaze testowac 18dpo

encyklopedia to tutaj emma jest:) ale staram sie.po pewnym czasie czlowiek wie to i owo

Emma i Biedronka:rofl2:

marzi-ja zawsze rozmontowuje jak mam plastikowe:)

noukie-jak ci nie przeszkadza to spoko:)

a ja lece do tej zmywary w koncu.
przydalaby mi sie jakas pani do prasowania bo choc lubie to przez forum strasznie zaniedbuje moje pranie...

reklama
marzii-kazda nawiedzaja watpliwosci co do siebie ale wierz mi (mnie to podtrzymuje na duchu) naprawde czesto dziewczyny staraja sie miesiacami o dziecko.to moje ulubione pytanie jak ktoras zaciazy...W mojej pracy wszystkie juz chyba przepytalam.owszem byly takie ktore twierdzily ze udalo sie za 1,2 razem ale baardzo czesto slysze tez o 10 czy 12 miesiacach staran!

Pocieszające jest to, że w ogóle się udaje :-)

marzi-ja zawsze rozmontowuje jak mam plastikowe:)

a ja lece do tej zmywary w koncu.
przydalaby mi sie jakas pani do prasowania bo choc lubie to przez forum strasznie zaniedbuje moje pranie...

;-):szok: not o będzie podwójna frajda!!!!

Ja spadam do domku... do uslyszonka jutro... papapatki!!!!:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry