reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
znam ale to pewnie tak bo to w antwerpii.w amsterdamie tez nie do zaplacenia.(zreszta nie chcialabym mieszkac w duzym miescie).No a moj mowi ze kupimy ten dom to 1500 e mc bedzie nas to kosztowac...To kurcze prawie 2 razy tyle co placimy teraz(nasz domek ma 4 pokoje,pralnie,2wc i kuchnie) czyli mieszkanko rzeczywiscie drogo jak na 1 sypialnie.a za fryzjera ile dajesz skoro o nich mowa?dla porownania.
p.s. przypomnialo mi sie ze studenci za pokoj placa przewaznie ok 400e!za pokoj i dziela lazienke z kuchnia!

Kiedys ze mna chodzil na niderlandzki chlopak z Amsterdamu to za kazdym razem kiedy mowil o cenach ja dostawalam szoku:szok: my mamy podobny rozklad w domku tylko ze obecnie dwie sypialnie z 3 zrobilismy lazienke i jeszcze dwie na strychu ale trzeba je kiedys zrobic:sorry: Co do fryzjerki to ceny kolo 100 e (90-120) za balejaz w salonie:no: a ja chodze do Polki i place jej 50:tak:

Kiedys ze mna chodzil na niderlandzki chlopak z Amsterdamu to za kazdym razem kiedy mowil o cenach ja dostawalam szoku:szok: my mamy podobny rozklad w domku tylko ze obecnie dwie sypialnie z 3 zrobilismy lazienke i jeszcze dwie na strychu ale trzeba je kiedys zrobic:sorry: Co do fryzjerki to ceny kolo 100 e (90-120) za balejaz w salonie:no: a ja chodze do Polki i place jej 50:tak:
ja w sumie balejaz robilam raz w zyciu ale z marnym rezultatem.zazwyczaj chodze tylko podciac i zafarbowac szamponem i za to jakos 55.i nawet mi wlosow nie wymodeluja bo to juz kolejne 20...raz mnie spytala czy ma mi suszyc:eek:.teraz w pt bedzie mnie czesala na wesele i kolejne 70e.a polsce cielam za 7 chyba a super fryzure robilam za jakies 12 e.tego mi brakuje.,
co do domku to my i tak planujemy kupic inny ale najpierw musimy go znalezc:)mnie sie nie spieszy choc mam nadzieje ze uda sie w przeciagu roku.i ze pokoj dzieciecy bede urzadzac juz w innym.tu juz by mi sie nie oplacilo bo chce jakas z tapet eijffinger a szkoda byloby kupic jak wiesz ze nie zostaniesz w danym domku.znasz te tapety moze?piekne sa.kolekcja dziecieca cudna.moze pokaze ktora bym dala?te biala dalabym do pokoju dziewczynki(jedna sciana bylaby szara,druga ta z biala tapeta a dodatki bladorozowe:) a zajaczki do chlopczyka.tak na dzien dzisiejszy oczywiscie)

Ostatnia edycja:
pokaż pokaż ja z chęcią obejrze :-D
juz dalam .nawiedzona jestem.mam prasowac a pokazuje tapety do pokoju mojego niesplodzonego dziecka:tak:no ale moze dobrze jest oderwac sie na chwile od owulacji ha ha.tylko mebelki mialabym biale bo ladnie wygladalyby na tle szarego.zreszta widzialas moj dom...

Ostatnia edycja:
A ja chyba jestem masochistką, bo tak sobie myślę, że jeżeli temperatura nie spadnie to będe testować w 18dpo. - tak bardzo sie boję, że znów zobaczę jedna kreskę, ze wolę czekać na @.

Nadzieje są coraz większe i obawy tez odeszły, bo przeziębienie odpuściło. Teraz już tylko znów CHCĘ, MARZĘ!!!!

Boże nie doświadczaj nas już - jesteśmy juz gotowi na CUD!

Brzuch mnie nadal bardzo boli, piersi też coraz bardziej dają popalić, śluz też dość obiecujący bo go dużo i jest biały, nitkowaty.

Ale poczekamy zobaczymy, czy jutro przypadkiem temperatura nie poleci na łeb na szyję!!!

o rety jakie śliczne! Świetne! ja to sobie na razie mogę pomarzyć o oddzielnym pokoju dla dziecka... a tak bym chciała urządzic noszzzz k mać !:-D

agniesiar
nie katuj się i testuj tak jak zaplanowałaś ! jak ma wyjść jedna kreska to i tak wyjdzie! po co się nie potrzebnie nakręcać tyle czasu? życzę dwóch grubaśnych kresek!

juz dalam .nawiedzona jestem.mam prasowac a pozauje tapety do pokoju mojego niesplodzonego dziecka:tak:no ale moze dobrze jest oderwac sie na chwile od owulacji ha ha

A ja sie jedna reka maluje a druga stukam:tak:

Sliczny ten zajaczek:szok: ja dla maluszka tez bym cos w tym stylu wybrala:-) ale ze moj juz smyk duzawy to ma w pokoju samochody 3d:-D:-D

reklama
o rety jakie śliczne! Świetne! ja to sobie na razie mogę pomarzyć o oddzielnym pokoju dla dziecka... a tak bym chciała urządzic noszzzz k mać !:-D
no ja tez nie dam tapety jesli jeszcze domu nie kupimy bo szkoda byloby mi ja zrywac zaraz:(no a jak wiadomo na razie to nawet nie mam komu urzadzac i pokoj pusty stoi.moze jak sie moj zabierze i urzadzi w nim cos w rodzaju biura (tzn wstawi biurko i komputery,nie wiem po co swoja droga) to dziecko samo przyjdzie?
martilla-mozesz zawsze wydzielic malemu kacik nie?moja kolezanka z pracy (20latka ktora mieszka z rodzicami) tez tak zrobila.sa takie fajne naklejki na sciane i zawsze cos:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry