Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
znam ale to pewnie tak bo to w antwerpii.w amsterdamie tez nie do zaplacenia.(zreszta nie chcialabym mieszkac w duzym miescie).No a moj mowi ze kupimy ten dom to 1500 e mc bedzie nas to kosztowac...To kurcze prawie 2 razy tyle co placimy teraz(nasz domek ma 4 pokoje,pralnie,2wc i kuchnie) czyli mieszkanko rzeczywiscie drogo jak na 1 sypialnie.a za fryzjera ile dajesz skoro o nich mowa?dla porownania.
p.s. przypomnialo mi sie ze studenci za pokoj placa przewaznie ok 400e!za pokoj i dziela lazienke z kuchnia!
my mamy podobny rozklad w domku tylko ze obecnie dwie sypialnie z 3 zrobilismy lazienke i jeszcze dwie na strychu ale trzeba je kiedys zrobic
Co do fryzjerki to ceny kolo 100 e (90-120) za balejaz w salonie
a ja chodze do Polki i place jej 50
ja w sumie balejaz robilam raz w zyciu ale z marnym rezultatem.zazwyczaj chodze tylko podciac i zafarbowac szamponem i za to jakos 55.i nawet mi wlosow nie wymodeluja bo to juz kolejne 20...raz mnie spytala czy ma mi suszycKiedys ze mna chodzil na niderlandzki chlopak z Amsterdamu to za kazdym razem kiedy mowil o cenach ja dostawalam szokumy mamy podobny rozklad w domku tylko ze obecnie dwie sypialnie z 3 zrobilismy lazienke i jeszcze dwie na strychu ale trzeba je kiedys zrobic
Co do fryzjerki to ceny kolo 100 e (90-120) za balejaz w salonie
a ja chodze do Polki i place jej 50
![]()
.teraz w pt bedzie mnie czesala na wesele i kolejne 70e.a polsce cielam za 7 chyba a super fryzure robilam za jakies 12 e.tego mi brakuje.,juz dalam .nawiedzona jestem.mam prasowac a pokazuje tapety do pokoju mojego niesplodzonego dzieckapokaż pokaż ja z chęcią obejrze![]()
no ale moze dobrze jest oderwac sie na chwile od owulacji ha ha.tylko mebelki mialabym biale bo ladnie wygladalyby na tle szarego.zreszta widzialas moj dom...
juz dalam .nawiedzona jestem.mam prasowac a pozauje tapety do pokoju mojego niesplodzonego dzieckano ale moze dobrze jest oderwac sie na chwile od owulacji ha ha

ja dla maluszka tez bym cos w tym stylu wybrala:-) ale ze moj juz smyk duzawy to ma w pokoju samochody 3d

no ja tez nie dam tapety jesli jeszcze domu nie kupimy bo szkoda byloby mi ja zrywac zarazo rety jakie śliczne! Świetne! ja to sobie na razie mogę pomarzyć o oddzielnym pokoju dla dziecka... a tak bym chciała urządzic noszzzz k mać !![]()