reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

eh chyba dzis nie skoncze:) jest jeszcze lepszy argument dla przyszlego taty....ja teraz jest zbyt zmeczony by sie postaraacto co bedzie potem jak trzeba bedzie wstawac po pare razy w nocy zmieniac pieluchy lub czytac do upadlego te sama bajke na dobranoc....:tak:

reklama
no nie moge przepuscic dzis!tylko ze on strasznie nie lubi tych przytulanek w konkretny dzien.poza tym rzeczywiscie haruje bo ma duzy projekt i deadline jutro...ale ja tez mam deadline:)

beznadziejnie to brzmi bo moj zazwyczaj ma ochote z tym ze nie ma ochoty na planowanie z kalendarzem w reku.a ja nie mam ochoty na wieczne czekanie na kolejna owu.zobaczymy co z tego bedzie...no przeciez mnie tez sie juz nie chce jakkolwiek by to brzmialo...po owu robie tydzien przerwy!

reklama
Eijf jestem ale przelotem. wiesz co, ja na chorobach tarczycy się nie znam ale wrzuciłam Twoje wyniki do kalkulatora (Przeliczanie wyników na procenty)
i wychodzi że ft3 masz na poziomie 55% a ft4 na 25%. normy procentowe powinny byc na tym samym poziomie, idealnie w okolicy 60%. wiec zgodnie z tym co pisza, masz obnizone ft4, ft3 w normie i lekko podwyzszone tsh, no to wychodzi ze masz jakas tam niedoczynnosc. trudno Ci bedzie znalezc endokrynologa, wiekszosc patrzy na normy i mowi ok, malo ktory wnika w %, mysle ze musisz poszukac na forum tarczycowym kogos sprawdzonego, chodzenie do pierwszego lepszego chyba sensu nie ma. no i w sumie dobrze sie sklada ze bierzesz tyroksyne bo przy takich wynikach na pewno Ci nie zaszkodzi, a niewykluczone ze ta mala dawka pomoze i wyrowna Ci wyniki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry