reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Już...

TESTUJĄCE:

agniesiar - 3 października
biedroneczka1980 - 4 lub 5 października
Noukie- 4 lub 5 pażdziernika
rudka - 10 października
jagódka1231- 12 października
kusska - 12 października
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :)
dorkaa
pati1159
mazia
krewetka
waniliowa
sandrahaha
scorpioniczkaa :)
agast22

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
nanusia82
toska32
ewelina28
bakteria
Marcelkowa mama
chup
mmkarolina
Melissa

:-D:szok::happy:

Ja spadam do domku.
Idę odpocząć.

do usłyszonka!!!

Mnie też możesz już usunąć z testujących i wpisać na testowanie 4 listopada!!!

Co prawda @ jeszcze nie ma ale śluz robi sie taki "ciekawy":-(

Więc bede testować o ile temperatura nie spadnie tak jak tym razem 4 listopada

No kiepsko... właściwie już od wczoraj mam doła... przepłakałam cały wieczór... a dzisiaj właśnie przed chwilą okazało się, ze nie bez powodu... przyszła @:wściekła/y::-(

Mnie mozesz wykreslic z testujacych :-(
Przykro mi dziewczyny,ale kolejny cykl,kolejna szansa!!! to nie tylko banał-tak na prawde jest!!!

Eif cos pisałas wczesniej o zgodzie na przeszczep po smierci- wogle ale to wogle sie nie zastanawiaj!!!! moze dziwnie sie z tym czujesz teraz ,ale po smierci wogle nie bedzi cie to interesowac,a mozesz uratowac komus zycie!!!!!! Kilka mcy temu widzialam w tv program jak motocyklista miał wypadek-śmierc mozgowa na miejscu- a w tym czasie o zycie walczyło dziecko-potrzebny byl przeszczep, i wyobrazcie sobie nie zrobiono go bo ten motocyklista nie wyraził takiej zgody za życia-dziecko zmarło!! czy mozna sobie wyobrazic taką tragedie???przeciez jemu to juz wszystko obojetne- a dziecko mogło zyc....ja mam w portfelu kartke ze sie zgadzam na to po smierci....
A po za tym szkoda ze u nas swiadomosc społeczna jest taka marna i nadal ludzie dziwnie na takie sprawy reagują,to powinno byc normalne ze kazdy ma mozliwosc złozenia takie deklaracji, bo o tragediach sie trąbi wokól a jak tego uniknąć-nie mowi sie wcale. A nawiazujac do tematu tego forum nie wyobrazam sobie,ze gdyby moje dziecko o ktore tyle sie starałam i które tak kocham, miało w razie zagrozenia zycia nie otrzymac pomocy tylko dlatego ze ktos za zycia nie wyraził na to zgody....

Ostatnia edycja:
Przykro mi dziewczyny,ale kolejny cykl,kolejna szansa!!! to nie tylko banał-tak na prawde jest!!!

Eif cos pisałas wczesniej o zgodzie na przeszczep po smierci- wogle ale to wogle sie nie zastanawiaj!!!! moze dziwnie sie z tym czujesz teraz ,ale po smierci wogle nie bedzi cie to interesowac,a mozesz uratowac komus zycie!!!!!! Kilka mcy temu widzialam w tv program jak motocyklista miał wypadek-śmierc mozgowa na miejscu- a w tym czasie o zycie walczyło dziecko-potrzebny byl przeszczep, i wyobrazcie sobie nie zrobiono go bo ten motocyklista nie wyraził takiej zgody za życia-dziecko zmarło!! czy mozna sobie wyobrazic taką tragedie???przeciez jemu to juz wszystko obojetne- a dziecko mogło zyc....ja mam w portfelu kartke ze sie zgadzam na to po smierci....
A po za tym szkoda ze u nas swiadomosc społeczna jest taka marna i nadal ludzie dziwnie na takie sprawy reagują,to powinno byc normalne ze kazdy ma mozliwosc złozenia takie deklaracji, bo o tragediach sie trąbi wokól a jak tego uniknąć-nie mowi sie wcale. A nawiazujac do tematu tego forum nie wyobrazam sobie,ze gdyby moje dziecko o ktore tyle sie starałam i które tak kocham, miało w razie zagrozenia zycia nie otrzymac pomocy tylko dlatego ze ktos za zycia nie wyraził na to zgody....

Rudka ja się z toba zgadzam,ale myslę,że każdy ma jakieś tam obawy...i jest mu trudno tak poprostu się na to zdecydować...zawsze szukamy jakiegoś wykrętu. A jednak przeciez po śmierci nam to rybka,a w końcu komuś możemy pomóc.

Z drugiej strony nie jesteśmy w stanie zadecydowac za kogoś innego! to indywidulna sprawa!

reklama
ja tam staram sie poki moge robic tyle dobrego ile sie da a po smierci to juz bedzie inny swiat i inne zycie, przynajmniej tak mi sie wydaje:-)
tak sie patrze na te liste Marzi i stresik mi rosnie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry