reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a ja tak pomyslałam, że próbuję jeszcze jeden cykl normalnie... a później wypróbuję testy owulacyjne. Mierzenie tempki nie wchodiz w grę... brak systematycznosci niestety...

a ja tak pomyslałam, że próbuję jeszcze jeden cykl normalnie... a później wypróbuję testy owulacyjne. Mierzenie tempki nie wchodiz w grę... brak systematycznosci niestety...

Hej Marzi...jak samopoczucie dzisiaj?

Ja chyba spróbuje z termometrem...a może skuszę się na test owu...zobaczę..jakoś mam takie przeczucie,że i tym razem się nie udało....i że emma miała rację z tymi tabletkami...:-(:-(ehhh

Muszę dzis skoczyć na zakupy bo w domu mam tylko termometr elekt. a tu dziewczyny chwalą sobie rtęciowy :-)
nie wiem czy ma to znaczenie.ja sobie rteciowym mierzyc nie wyobrazam.elektronicznym szybciej o wiele a poza tym daje ci znac kiedy pomiar sie skonczyl.bede zaraz uciekac a potem pojawie sie na chwile po poludniu go gotowac musze.wizyte mam dzis u mnie.

hmmmm to może zostanę przy elektr. :) :-) A co dzis gotujesz?? Jakieś swoje specjaly ??? :-)

A ja lubię rteciowy, jeżeli mierzy sie w pochwie lub odbycie to wystarczy 5 min.

To nie jest długo, nie lubię, sie zrywać z łóżka od razu po obudzeniu to te 5 min, jest akurat!!!

Mnie na elektrycznym różne pomiary wychodziły, w zależności od tego jaka była temp. otoczenia i na ile końcówka była rozgrzana.

Jeżeli mierzyłam, raz po raz to zupełnie inne wyniki!!!

hmmmm to może zostanę przy elektr. :) :-) A co dzis gotujesz?? Jakieś swoje specjaly ??? :-)
e tam specjaly.nawet nie wiem jak to sie nazywa po polsku...wyglada to jak takie kubeczki z ciasta kruchego i bede to faszerowala sosem pieczarkowym z dodatkiem pieczarek oraz drobno pokrojonej kapusty(chyba pekinskiej?).do tego ziemniaki.Nie za ciekawie to moze brzmi ale jest dobre:)znajoma po prostu przychodzi wiec nie szaleje

kiedys dla porownania mierzylam rteciowym i wyniki takie same byly tylko dluzej to trwalo bo elektronicznym chyba niecala min

U mnie nadal nie ma tej Małpy, ciekawe czy jeszcze długo teraz bede na nią czekać?

Tak bardzo bym już chciała zacząć nowe starania i znów żyć marzeniami!
agniesiar spokojnie:happy: @ jak ma być to będzie, który to dzień cyklu u ciebie? jeżeli czekasz naprawdę długo to idz do gina na wywołanie.
Pozdrawiam.

Ja też czekam na @ jeszcze... :confused2:

Hej Marzi...jak samopoczucie dzisiaj?

Ja chyba spróbuje z termometrem...a może skuszę się na test owu...zobaczę..jakoś mam takie przeczucie,że i tym razem się nie udało....i że emma miała rację z tymi tabletkami...:-(:-(ehhh

No kiepsko... właściwie już od wczoraj mam doła... przepłakałam cały wieczór... a dzisiaj właśnie przed chwilą okazało się, ze nie bez powodu... przyszła @:wściekła/y::-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry