jagodka1231
Fanka BB :)
To moze zacznij mierzyć temp. wtedy lepiej widać co i jak!!!![]()
Ja chyba też zacznę mierzyć tempki..

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To moze zacznij mierzyć temp. wtedy lepiej widać co i jak!!!![]()

a ja tak pomyslałam, że próbuję jeszcze jeden cykl normalnie... a później wypróbuję testy owulacyjne. Mierzenie tempki nie wchodiz w grę... brak systematycznosci niestety...
nie wiem czy ma to znaczenie.ja sobie rteciowym mierzyc nie wyobrazam.elektronicznym szybciej o wiele a poza tym daje ci znac kiedy pomiar sie skonczyl.bede zaraz uciekac a potem pojawie sie na chwile po poludniu go gotowac musze.wizyte mam dzis u mnie.Muszę dzis skoczyć na zakupy bo w domu mam tylko termometr elekt. a tu dziewczyny chwalą sobie rtęciowy :-)
hmmmm to może zostanę przy elektr.:-) A co dzis gotujesz?? Jakieś swoje specjaly ??? :-)
e tam specjaly.nawet nie wiem jak to sie nazywa po polsku...wyglada to jak takie kubeczki z ciasta kruchego i bede to faszerowala sosem pieczarkowym z dodatkiem pieczarek oraz drobno pokrojonej kapusty(chyba pekinskiej?).do tego ziemniaki.Nie za ciekawie to moze brzmi ale jest dobrehmmmm to może zostanę przy elektr.:-) A co dzis gotujesz?? Jakieś swoje specjaly ??? :-)
agniesiar spokojnieU mnie nadal nie ma tej Małpy, ciekawe czy jeszcze długo teraz bede na nią czekać?
Tak bardzo bym już chciała zacząć nowe starania i znów żyć marzeniami!
@ jak ma być to będzie, który to dzień cyklu u ciebie? jeżeli czekasz naprawdę długo to idz do gina na wywołanie.
agniesiar spokojnie@ jak ma być to będzie, który to dzień cyklu u ciebie? jeżeli czekasz naprawdę długo to idz do gina na wywołanie.
Pozdrawiam.
Ja też czekam na @ jeszcze...![]()

Hej Marzi...jak samopoczucie dzisiaj?
Ja chyba spróbuje z termometrem...a może skuszę się na test owu...zobaczę..jakoś mam takie przeczucie,że i tym razem się nie udało....i że emma miała rację z tymi tabletkami...:--(ehhh
:-(No kiepsko... właściwie już od wczoraj mam doła... przepłakałam cały wieczór... a dzisiaj właśnie przed chwilą okazało się, ze nie bez powodu... przyszła @:-(