reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no wrzucilam bo w sumie skoro o tym pisze to niech bedzie przejrzyste dla innych.
nie wiem co z tym twoim cyklem?bialy,kleisty to nieplodny.i skoku tez nie widac jeszcze...obserwuj dzielnie bo czasem owu sie przesuwa i wystepuje w 20ktoryms dniu.nie chcesz probowac jeszcze testow owu?przez jakies 5 dni?
wiem, w sierpniu tak się przesunęla że cykl tawał 44 dni, no ale w środę mam wizytę u lekarki, jak poproszę może przepisze mi jakieś wspomagacze??

noukie - możesz mi ufać, zrobię badanka - obiecuje!!!!:tak:

Mam nadzieje:-) dzieki za zaproszenie;-)

mam pytanko, jak przyjmujecie plamienie - to pierwszy dzień nowego cyklu czy to jeszcze stary cykl??

Ja brazowe plamienie licze jako stary cykl a jak tylko podbarwi sie krwia licze juz jako nowy.

Jak dobrze,że już dostałam, bo przestałam ryczeć i jakoś lepiej na serduchu - już wiem TRZEBA WALCZYĆ DALEJ!!!
Czasem się o siebie boję o siebie mam skłonności do stanów depresyjnych - nie wiem co to miejsce ze mną robi mówię tu o rzeczach o których nikomu nigdy nie mówiłam!

Ja tez zauwazylam u siebie ze gorsze sa same dni przed @ niz juz jej same nadejscie i zawsze sobie kieliszek lub dwa winka w @ popije wieczorkiem:-)

Eijf ja i po ciąży jestem chuda, z płaskim brzuchem i wąską talią, nic się nie zmieniło. ale rozmiar cycków pod koniec ciąży i na początku karmienia mnie po prostu załamał, z B urosły do F, tragedia.

I odbilo sie to jakos na nich??? Bo moje jedrnosc utracily:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry