reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie dziewczyny!
Jestem tu nowa (zapisłąm się niedawno) a to mój pierwszy post!
Jeżeli mnie przyjmiecie, to chętnie przystąpię do grona starajacych się o dzidzię!
Staramy się z mężem od 3 miesięcy i jak na razie nic z tego, ale mocno wierzę, że wszystkim nam wreszcie się uda zobaczyć dwie kreseczki!!

Serdecznie Was wszystkie witam i życze dużo dużo optymizmu i pozytywnego myslenia!!!
a tym któym juz się udało serdecznie gratuluję ;-))

witaj! krotkich i owocnych staran zycze

reklama
cześć dziewczyny!
widzę,że większość się weekenduje a ja zamiast się uczyć to siedze przy kompie...

u mnie 4dc czyli bez rewelacji, mam nadzieję ,że uda mi się zajść jeszcze w tym roku , bo już nie mam siły na to wszystko...

i za was wszystkie też trzymam kciuki ,żeby sie jak najszybciej udało, a najlepiej w jednym miesiącu hehe :-)

cześć dziewczyny!
widzę,że większość się weekenduje a ja zamiast się uczyć to siedze przy kompie...

u mnie 4dc czyli bez rewelacji, mam nadzieję ,że uda mi się zajść jeszcze w tym roku , bo już nie mam siły na to wszystko...

i za was wszystkie też trzymam kciuki ,żeby sie jak najszybciej udało, a najlepiej w jednym miesiącu hehe :-)
musi sie udac do swiat!W nowy rok wchodzimy z fasola!
wspolczucia ogromne z powodu tej nauki.Az mi ciarki przechodza jak sobie pomysle!!!powodzenia.ja sie do prostuch czynnosci zebrac nie moge...

eijf
nic mi nie mów, takiego lenia mam ,że szok a jeszcze mieszkanie muszę ogarnąć bo mi pies chrupek narozwalał po całym dywanie... i przy sobocie wypada posprzątać hehe a tak mi się nie chce...
i juz drugą kawe pije, nie mogę się odzwyczaić ...

Eijf no z tego co opisujesz to masz typowy śluz płodny, co do tego że się miesza ze śluzem niepłodnym pod koniec dni płodnych to normalne, ja też tak mam, rano widzę biały, gęsty śluz a wieczorem leci jajo. poza tym zobacz, pozytywny test owu z 15dc wskazuje że owu dopiero BĘDZIE, więc by się zgadzało że jest po 24-48h. być może jutro czy pojutrze będziesz miała już konkretny skok a to jeszcze są tempki niższe, na razie trudno powiedzieć.

Eijf no z tego co opisujesz to masz typowy śluz płodny, co do tego że się miesza ze śluzem niepłodnym pod koniec dni płodnych to normalne, ja też tak mam, rano widzę biały, gęsty śluz a wieczorem leci jajo. poza tym zobacz, pozytywny test owu z 15dc wskazuje że owu dopiero BĘDZIE, więc by się zgadzało że jest po 24-48h. być może jutro czy pojutrze będziesz miała już konkretny skok a to jeszcze są tempki niższe, na razie trudno powiedzieć.
No to mnie nie pocieszylas...Poza tym wczoraj mialam negatywny test a przedwczoraj to sama nie wiem bo sie zalezal.najbardziej pozytywny byl 14 i 15 dc.Poza tym ten sluz jest bielusienki ,rozciaga sie ale tez i urywa wiec dlatego sama nie wiem.W opisie creamy napisali ze moze sie rozciagac.
No nic,teraz juz nic nie zrobie bo wczoraj zaniedbalam sprawe (bylo naprawde pozno) a dzis spie u znajomej a mojego nie ma bo jest na imprezie.Najwyzej jutro go jeszcze dopadne i co ma byc to bedzie...

oj jak cichutko...szkoda.No ale ja sama tez zaraz wybede jak tylko zbire sie w sobie zeby sie ubrac,pomalowac itd.Musze is na zakupy.kupic bielizne na wesele bo nie mam odpowiedniej pod sukienke,kosmetyki i takie tam.no a za bardzo po sklepach nie lubie chodzic.Poza tym sa w ten weekend jakies akcje wiec pewnie tlum bedzie a tego tez nie lubie ale musze dzis bo potem w tygodniu czasu niestety nie mam.

Powodzonka na zakupach, no i czekamy na Twoje foty w kreacji weselnej:tak:

musi sie udac do swiat!W nowy rok wchodzimy z fasola!
wspolczucia ogromne z powodu tej nauki.Az mi ciarki przechodza jak sobie pomysle!!!powodzenia.ja sie do prostuch czynnosci zebrac nie moge...

Kurcze musi no:-) Ja zaczynam sie bac ze Wy wszystkie mi tu pouciekacie tylko ja zostane:sorry:

reklama
Powodzonka na zakupach, no i czekamy na Twoje foty w kreacji weselnej:tak:

Kurcze musi no:-) Ja zaczynam sie bac ze Wy wszystkie mi tu pouciekacie tylko ja zostane:sorry:
Foty zalacze ale nie tutaj:) jak chcesz to moge cie dolaczyc na nk to sobie poogladasz.Mam tam tez z poprzedniego wesela:)

ja tez nie planuje uciekac bo to z wami wszystko przezywalam a nie z innymi dziewczynami:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry