Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
doczekałam się
ktoś mnie wpisze???
Witam wszystkie dziewczyny chciałabym was przeprosic za swoje zachowanie wiem ze zle sie zachowalam ale moje nerwy juz nie wytrzymaly. chcialabym sie spytac czy moge z wami popisac jak normalny czlowiek nie bede klamac i wogole. bardzo przepraszam za swoje zachowanie. bardzo prosze o pozwolenie mi pisac z wami nie bede klamac obiecuje. naprawde wiem co zle zrobilam zle i chce to naprawic .
Juz nawet przeprosilam pati bo dzwonila do mnie i sobie wszystko wytlumaczylysmy i to ona mnie poprosila zebm do was napisala
ja kiedys ten test z obciazeniem robiłam,ma znaczenie ale chyba jesli dobrze pamietam czy hiperprolaktynemia jest czynnosciowa czy jest wynikiem gruczolaka przysadki-u mnie podejrzewano,ale dla nas staraczek bez zadnych innych objawow oprocz dlugich staranek to chyba rzeczywiscie nie ma znaczeniadzięki że to napisałaś, mi ostatnio tez wyszła po obciązeniu 10 razy wyższa ale gienkolog nic na to nie powiedziała,teraz jade do polski i chciałam powtórzyc ten wynik ale raczej już tego nie zrobie, zreszta czytałam tez na jakiejś stronce chyba na 28 dni że tez nie ma to znaczenia....
Witam wszystkie dziewczyny chciałabym was przeprosic za swoje zachowanie wiem ze zle sie zachowalam ale moje nerwy juz nie wytrzymaly. chcialabym sie spytac czy moge z wami popisac jak normalny czlowiek nie bede klamac i wogole. bardzo przepraszam za swoje zachowanie. bardzo prosze o pozwolenie mi pisac z wami nie bede klamac obiecuje. naprawde wiem co zle zrobilam zle i chce to naprawic .
Juz nawet przeprosilam pati bo dzwonila do mnie i sobie wszystko wytlumaczylysmy i to ona mnie poprosila zebm do was napisala