reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:tak: hihi tak to już jest, że my jestesmy zwarte i gotowe do działań a tu panowie padaja :-):tak::-):tak: hihi
no czasem tak bywa niestety, ale po prawie 11 godzinach pracy na noc mogę mu wybaczyć;-)

A tak w ogóle, to nie wiem czy to wynik odstawienia pigułek, czy świadomości i chęci dzidziusia, mam ostatnio wielką ochotę na 'co nieco' - tylko albo czasu, albo możliwości brak... albo mąż pada na pysia:sorry:

reklama
no czasem tak bywa niestety, ale po prawie 11 godzinach pracy na noc mogę mu wybaczyć;-)

A tak w ogóle, to nie wiem czy to wynik odstawienia pigułek, czy świadomości i chęci dzidziusia, mam ostatnio wielką ochotę na 'co nieco' - tylko albo czasu, albo możliwości brak... albo mąż pada na pysia:sorry:

Wiesz co jak kiedyś brałam tabletki jakieś 6 lat temu to miałam właściwie prawie wstręt do przytulanek, a zaraz po odstawieniu ooooooooooooo ale miałam chetkę na M.:-D

Jak najbardziej..niestety wiele tabsów anty powoduje zmniejszenie libido,więc nie ma ochoty na seks!!!
...to u mnie tak bywało,że czasami mijał tydzień a ja nic...ale nie zawsze i tłumaczyłam sobie tym że biorę tabletki i że to one mogą mieć taki właśnie wpływ...i odstawiłam ale nie konieczne z braku ochoty na sex tylko z powodu pajączków na nogach no i po nowym roku zaczynamy starania o bobasa to trzeba dać sobie czas na oczyszczenie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry