reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czyli jest możliwe że branie hormonów powoduje braku ochoty na sex?
ależ oczywiście!! Dlatego wydaje mi się, że mój nastrój teraz wynika właśnie z ich odstawienia, sesese :sorry:

Wiesz co jak kiedyś brałam tabletki jakieś 6 lat temu to miałam właściwie prawie wstręt do przytulanek, a zaraz po odstawieniu ooooooooooooo ale miałam chetkę na M.:-D

no właśnie... ja się rozkręcam chyba... ciekawe co na to mój R. ;-)

reklama
...to u mnie tak bywało,że czasami mijał tydzień a ja nic...ale nie zawsze i tłumaczyłam sobie tym że biorę tabletki i że to one mogą mieć taki właśnie wpływ...i odstawiłam ale nie konieczne z braku ochoty na sex tylko z powodu pajączków na nogach no i po nowym roku zaczynamy starania o bobasa to trzeba dać sobie czas na oczyszczenie:)

niestety to jest efekt uboczny tabsów...nie można mieć wszystkiego...:-D

ja odstawiłam bo miałam problemy z wątrobą.

witam witam drogie panie!! ja juz na stałym łaczu, własnie poszli sobie panowie od neta:rofl2::rofl2::-):-) jak na razie dziala zobaczymy co bedzie pozniej bo u nich to wszystko jest mozliwe hehe.

co u mnie? boli mnie podbrzusze w dalszym ciągu, nie wiem czy to dobry czy zly znak. ale jeszcze pare dni i sie wyjasni:tak:

Martilla podoba mi sie postawa twojego Meża duzo lepiej sie broni jak nie ma tej presji ze 'musze obronic'. trzymam kciuki!!

Malwina testuj od razu, jak ma wyjsc to wyjdzie, a to co piszesz wskazuje na ciaze. a jak bylas u gina bodajze dwa dni temu to nic ci nie mowil?? a jak wyniki badan?

hehe a wogóle to widze ze na 12 to juz jest nas 3 do testowania:-) ojjj zeby nam sie udalo ale by bylo suuupeeerrr!!

witam witam drogie panie!! ja juz na stałym łaczu, własnie poszli sobie panowie od neta:rofl2::rofl2::-):-) jak na razie dziala zobaczymy co bedzie pozniej bo u nich to wszystko jest mozliwe hehe.

co u mnie? boli mnie podbrzusze w dalszym ciągu, nie wiem czy to dobry czy zly znak. ale jeszcze pare dni i sie wyjasni:tak:

Martilla podoba mi sie postawa twojego Meża duzo lepiej sie broni jak nie ma tej presji ze 'musze obronic'. trzymam kciuki!!

Malwina testuj od razu, jak ma wyjsc to wyjdzie, a to co piszesz wskazuje na ciaze. a jak bylas u gina bodajze dwa dni temu to nic ci nie mowil?? a jak wyniki badan?

hehe a wogóle to widze ze na 12 to juz jest nas 3 do testowania:-) ojjj zeby nam sie udalo ale by bylo suuupeeerrr!!

To jest tak u gina byłam 22 a 24 dostałam miesiączka a od wczoraj mi strasznie nie dobrze mój będzie o 13 w domu i ma kopić test to dzisiaj zrobię:)
tak napisałam wczesniej tylko ze napisałam ze byłam u gina a dwa dni później dostałam @ a @ miałam 24.09.09 a u gina byłam 22.09.09 wiec o 13 wszystko się okaze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry