Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze to nieciekawie, mam nadzieję że te problemy są tymczasowe...hej dziewczynkiDługo do was nie zaglądałam ale jakoś nie tak wszystko się skomplikowało. Moje małżeństwo ostatnio nie wyglada za ciekawie. Zastanawiam się czy w ogóle coś nas jeszcze łączy i tak dalej...Ogólnie masakra. Także na razie nie staramy sie o dziecko. Zobaczymy co przyniesie czas. Pozdrowionka:* Jakby cos mozecie się odezwać na nk lub na gg ( numer mam na profilu nk). Nie wiem kiedy jeszcze do Was zajrzę...
Czy jak jajnik boli to oznacza, że w tym momencie jest owulacja, czy to zwiastun zbliżającej sie za dzień dwa owulki hm??? Ja coś cholera nie mogę trafić ....
hej dziewczynkiDługo do was nie zaglądałam ale jakoś nie tak wszystko się skomplikowało. Moje małżeństwo ostatnio nie wyglada za ciekawie. Zastanawiam się czy w ogóle coś nas jeszcze łączy i tak dalej...Ogólnie masakra. Także na razie nie staramy sie o dziecko. Zobaczymy co przyniesie czas. Pozdrowionka:* Jakby cos mozecie się odezwać na nk lub na gg ( numer mam na profilu nk). Nie wiem kiedy jeszcze do Was zajrzę...
hej dziewczynkiDługo do was nie zaglądałam ale jakoś nie tak wszystko się skomplikowało. Moje małżeństwo ostatnio nie wyglada za ciekawie. Zastanawiam się czy w ogóle coś nas jeszcze łączy i tak dalej...Ogólnie masakra. Także na razie nie staramy sie o dziecko. Zobaczymy co przyniesie czas. Pozdrowionka:* Jakby cos mozecie się odezwać na nk lub na gg ( numer mam na profilu nk). Nie wiem kiedy jeszcze do Was zajrzę...[/QUO
ja też współczuje i również przechodziłam zawirowania jak to w związkach. Jedyne co mogę poradzić to szczera rozmowa mężem może terapia małżeńska? to tez bardzo pomaga o ile jest dobry terapeuta. Jak dwie osoby chcą poprawy i walczą to będzie dobrze, jak nie to niestety....![]()
uuuuuuu....ciiiszaaaa
Czy jak jajnik boli to oznacza, że w tym momencie jest owulacja, czy to zwiastun zbliżającej sie za dzień dwa owulki hm??? Ja coś cholera nie mogę trafić ....
hej dziewczynkiDługo do was nie zaglądałam ale jakoś nie tak wszystko się skomplikowało. Moje małżeństwo ostatnio nie wyglada za ciekawie. Zastanawiam się czy w ogóle coś nas jeszcze łączy i tak dalej...Ogólnie masakra. Także na razie nie staramy sie o dziecko. Zobaczymy co przyniesie czas. Pozdrowionka:* Jakby cos mozecie się odezwać na nk lub na gg ( numer mam na profilu nk). Nie wiem kiedy jeszcze do Was zajrzę...

My sie nie kłócimy. Po prostu ze soba nie rozmawiamy. on w ogóle nie zauwaza mojej obecności...Mogłabym nie istnieć...Ale cóż moze tak ma być. Moze jednak nie jestesmy sobie przeznaczeni....Moze to był błąd...Nawet nie wiem czy chcę z nim byc. Nie brakuje mi go...Nie wiem co mam robić ale mam nadzieję, ze wszystko jakos sie ułoży.
może tylko tak ci się wydaje, porozmawiaj z nimMy sie nie kłócimy. Po prostu ze soba nie rozmawiamy. on w ogóle nie zauwaza mojej obecności...Mogłabym nie istnieć...Ale cóż moze tak ma być. Moze jednak nie jestesmy sobie przeznaczeni....Moze to był błąd...Nawet nie wiem czy chcę z nim byc. Nie brakuje mi go...Nie wiem co mam robić ale mam nadzieję, ze wszystko jakos sie ułoży.
ja juz jestem... melduje sie...:-)
My sie nie kłócimy. Po prostu ze soba nie rozmawiamy. on w ogóle nie zauwaza mojej obecności...Mogłabym nie istnieć...Ale cóż moze tak ma być. Moze jednak nie jestesmy sobie przeznaczeni....Moze to był błąd...Nawet nie wiem czy chcę z nim byc. Nie brakuje mi go...Nie wiem co mam robić ale mam nadzieję, ze wszystko jakos sie ułoży.