Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja w cistach tez nie mam wprawy - dzisiaj tez mi wyszedl zakaleczależy a tym bardziej że moja teściowa piecze ciasta jak zawodowy cukiernik a ja mogę piec najwyżej mięso a z ciasta wychodzi mi zakalec

No to widze ze wszystkich wywalila ze znajomych , bo mnie tez zanim cokolwiek powiedzialampati ja też tam trochę pisałam ,a teraz to R usuneła mnie ze znajomych z NK KARAno nic a tak byłam ciekawa co z tego wyniknie
Najważniejsze ,że z Wami tu piszę i wspieramy się wzajemnie:-)

Dziękujębiedroneczka oglądałam twoje zdjęcia, piękne...

dzięki biedroneczka raz nawet robiłam podobny ale z Malibu, a teraz znalazłam przepis, zeby na wierzchu zrobić kleksy z masy serowej, co myślisz??Murzynek Zosi:
kostke margaryny;
1/2 szklanki mleka
szklanke cukru
2 lyzki kakao
cukier waniliowy maly
podgrzac na malym ogniu ciagle mieszajac. Gdy skladniki sie polacza, zestawic z ognia i ostudzic
Do ostudzonej masy dodac:
3 zoltka,
20 dkg maki przennej przesianej przez sito
2 lyzeczki proszku do pieczenia
2 lyzki wodki lub rumu
Wymieszac
Na koniec dodac piane ubita z 3 bialek
wylac do formy i piec 45 min w 180
A ja bym proponowala przed pieczeniem dorzucic na wierzch 2 czekolady pokruszone na kawalkiMurzynek Zosi:
kostke margaryny;
1/2 szklanki mleka
szklanke cukru
2 lyzki kakao
cukier waniliowy maly
podgrzac na malym ogniu ciagle mieszajac. Gdy skladniki sie polacza, zestawic z ognia i ostudzic
Do ostudzonej masy dodac:
3 zoltka,
20 dkg maki przennej przesianej przez sito
2 lyzeczki proszku do pieczenia
2 lyzki wodki lub rumu
Wymieszac
Na koniec dodac piane ubita z 3 bialek
wylac do formy i piec 45 min w 180

OOO to tez byloby ciekawedzięki biedroneczka raz nawet robiłam podobny ale z Malibu, a teraz znalazłam przepis, zeby na wierzchu zrobić kleksy z masy serowej, co myślisz??