Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam!
Do mnie jeszcze @ nie przylazla i mam nadzieje, ze tak pozostanie!!!
Mam pytanie do dziewczat mierzacych temp. - czy mierzycie sobie czasem w ciagu dnia tak z ciekawosci? Jesli tak to ile wynosi roznica temperatur miedzy poranna a pozniejsza?
a kreska powinna byc tak samo ciemna jak ta kreska testowa
Ja się poddaje....znowu test ujemny.....
Witam!
Do mnie jeszcze @ nie przylazla i mam nadzieje, ze tak pozostanie!!!
Mam pytanie do dziewczat mierzacych temp. - czy mierzycie sobie czasem w ciagu dnia tak z ciekawosci? Jesli tak to ile wynosi roznica temperatur miedzy poranna a pozniejsza?
Tempka w ciagu dnia jest duzo duzo wyzsza;-)
Jagodko mi tez tak niebardzo wychodza te testy, jednego dnia wyszla jedna kreska, drugiego dwie tylko ta druga prawie mocna jak testowa, a trzeciego dnia znowu jednaa kreska powinna byc tak samo ciemna jak ta kreska testowa
![]()
Kochanie spokojnie, jeżeli tak ci wychodzi to trudno - na wszelki wypadek poprzytulać sie można.Może te testy są jakieś felerne!Nadal mierz tem. zobaczymy - a jeżeli dostaniesz @ to koniecznie u Ciebie pomonitorować!
:-)....a tempke będę mierzyła do końca....Mam pytanie jak mierzycie tempkę waginalnie to wkładacie zupełnie do środka?

tak ok 2 cm
Mam pytanie jak mierzycie tempkę waginalnie to wkładacie zupełnie do środka?