jagodka1231
Fanka BB :)
jagodka nie moge sie doczekac twojego testowaniamam dobre przeczucia hehe
oj oj oj...
trzymaj mocno kciuki!!!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jagodka nie moge sie doczekac twojego testowaniamam dobre przeczucia hehe
trzymaj mocno kciuki!!!hej zielona!!!czytalam ze sluz nie musi byc na zewnatrz widoczny.teraz pozostaje ci obserwowac temperature!czesc dziewczynki..widze, że nie tylko mnie handra dopadła..u mnie staranka trwają, ale mam jakieś takie wrażenie, że ten cykl bedzie bez owulacji...śluz niby jest, ale jak na lekarstwo, na zewnątrz praktycznie nic- dzisiaj zupełnie sucho..test już drugi dzień pozytywny..nie wiem...jajnik nie boli- a to u mnie oznaka zbliżającej się owulki..oj, wydaje mi się, że dupa będzie z tego miesiąca...:-(
hej zielona!!!czytalam ze sluz nie musi byc na zewnatrz widoczny.teraz pozostaje ci obserwowac temperature!
ja psychicznie czuje sie nie najlepiej niestety...ostatni cykl jakos malo przezylam.teraz az sie boje...jeszcze tydzien do @...
Witaj Chiara 1,jak sie czujesz???
:-). 

)czesc dziewczynki..widze, że nie tylko mnie handra dopadła..u mnie staranka trwają, ale mam jakieś takie wrażenie, że ten cykl bedzie bez owulacji...śluz niby jest, ale jak na lekarstwo, na zewnątrz praktycznie nic- dzisiaj zupełnie sucho..test już drugi dzień pozytywny..nie wiem...jajnik nie boli- a to u mnie oznaka zbliżającej się owulki..oj, wydaje mi się, że dupa będzie z tego miesiąca...:-(
Dziewczyny niesmutajcie sie każda ma gorsze dnihej zielona!!!czytalam ze sluz nie musi byc na zewnatrz widoczny.teraz pozostaje ci obserwowac temperature!
ja psychicznie czuje sie nie najlepiej niestety...ostatni cykl jakos malo przezylam.teraz az sie boje...jeszcze tydzien do @...

Dziękuję, całkiem nieźle:-).
Ja to ogólnie optymistką jestem i zazwyczaj niemiewam dołów, ale jak już mam to megaaaa:-(
Spadam zaraz na zakupki bo w domku brak paru rzeczy, a i małżon chciał żebym mu kupiła coś do ubrania bo stwierdził, że idzie zima, a on nie ma co na siebie włożyć
Jeszcze raz miłego dzionka i owocnej pracy(proszę to interpretować jak kto woli;-))
oj oj oj...trzymaj mocno kciuki!!!
scully z tymi twoim nieregularnymi cyklami bylas u lekarza? cos pisalas na ten temat ale ja mam skleroze straszna. nie smutaj sie z powodu testu poczekaj jescze moze @ nie przyjdzie. a nie myslals o mierzeniu tempki?
A od ostatniej @ co dzień (dwa):-)

a z drugiej strony twoja kolezanka powinna troszke Ci teraz oszczedzic tych opowiastek o zarodku